info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Partili heyet Sahil yolunda incelemelerde bulundu

AK Partili heyet Sahil yolunda incelemelerde bulundu

AK Partili heyet Sahil yolunda incelemelerde bulundu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur: “CHP’li Tekirdağ Belediyesinin sorumluluk sahasında olan yol ile ilgili vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılara seyirci kalamazdık. Belediyenin bu konuda görevini yerine getiremeyeceğine kanaat getirdiğimiz için yolun asfaltlama işini hükümetimiz üstlendi” dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar, Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Sezayi Çetin Sahil yolu asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Asfaltlama çalışmalarını üstlenen firmanın yetkilileri, AK Partili heyete yapım çalışmaları ile ilgili brifing verdi.

İl Başkanı Ahmet Kambur, sahil yolu ile ilgili vatandaşlardan yüzlerce şikayet aldıklarını, yolun zaman içinde deforme olmasıyla oluşan çukur ve tümseklerin araçlar için tehlike arz ettiğini belirterek, “CHP’li Tekirdağ Belediyesinin sorumluluk sahasında olan yol ile ilgili vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılara seyirci kalamazdık. Belediyenin bu konuda görevini yerine getiremeyeceğine kanaat getirdiğimiz için yolun asfaltlama işini hükümetimiz üstlendi” dedi.

Vatandaşların yaşadığı problemlere ve şikayetlere belediyenin duyarsız kalmasını eleştiren Kambur, “Hizmete talip oldular ama vatandaşın hizmet namına gördüğümüz bir şey yok. İhaleleri dağıtırken kepçeyle, hizmete sıra gelince kaşıkla iş görüyorlar. Bu vatandaş bu zulmü hak etmiyor” şeklinde konuştu.

Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar ise, asfaltlamanın süratle devam ettiğini, çalışmaların Maksi ile Kumbağ kavşakları arasını kapsadığını belirtti. Asfaltlamanın hava şartları uygun olması durumunda Aralık ayının sonuna doğru tamamlanacağını vurgulayan Çelikayar, “CHP’li belediye yapamadı diye vatandaşımızı mağdur bırakamazdık. Prestij projesi diye lanse ettikleri Muratlı Caddesinin durumu ortadayken bu yolun CHP’li belediye tarafından asfaltlanmasını beklemek hayal olurdu” açıklamasında bulundu.

Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca da Tekirdağ Belediyesinin hizmet kısırlığına tutulduğunu, belediyenin en temel görevlerini bile yapamadığını aktararak, “Tekirdağ’ın yolları tümsekten, çukurdan, çamurdan, topraktan geçilmez oldu. Tekirdağ’ın köylerini karış karış gezin yollarında böyle bir manzaraya rastlayamazsınız. Altyapıyı değiştireceğiz diyerek yola çıktılar, altı üstü birbirine kattılar. Tekirdağ Belediyesinin sorumluluk sahasında olmasına rağmen bir türlü tadilatını yapamadığı Sahil yolu için vekillerimiz ve partimiz inisiyatif aldı. Bu ayın sonuna doğru inşallah yolu tamamlayarak vatandaşlarımızın uygar yollarda seyretmesini sağlayacağız” diye konuştu.