info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Akay, Çerkezköy Kaymakamını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay adaylık çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında İlçe Emniyet Müdür’ü Adem Tuncel’de kaymakamla görüşmek için orada bulunurken ziyarete eşlik etti. Akay, ziyaretinde “Çerkezköy için mücadele edeceğiz” mesajı verdi.
 
İYİ MÜCADELE EDECEĞİZ
 
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Vahap Akay Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek parti olarak erken başlanan bir süreçin sonunda aday olduğunu belirtti. Adaylık süreciyle birlikte çalışmalarının daha da hızlandırdığını belirten Vahap Akay “Parti olarak Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecimiz erken başladı. Uzun bir süreci atlattıktan sonra şimdi de aday olarak sahadaki çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yerel seçime yaklaşık 80-85 gün kaldı ve bu sürede Cumhuriyet Halk Partisi olarak Çerkezköy için iyi bir mücadeleye gireceğiz. İnşallah hayırlı bir şekilde son bulur ve sonunda Çerkezköyümüz kazanır. Bu süreçte güzel bir yarış olacağına inanıyorum” dedi. 
 
ÇERKEZKÖY ÖNEMLİ BİR MERKEZ
 
Çerkezköy’ün hızla gelişen ve göç alan bir merkez olduğunun altını çizen Akay “Çerkezköy hızlı göç alan bir merkez halinde. Şuanda ortalama 110 bin resmi nüfus gözüküyor ama nüfus 2019 yılında yaklaşık 190-200 bin civarına gelebilir. Her açıdan bir sanayi kenti olarak gözüken Çerkezköy’ün 20 yıllık planında nüfus yapılanması yaklaşık olarak 250-300 bin olarak tanımlanıyor. Oran oldukça yüksek bir şekilde ilerliyor. Çerkezköy’ün ne kadar önemli bir merkez olduğunu buradan da görebiliyoruz. Bizler de Çerkezköyümüze en iyi hizmet için bu yola girdik. İnşallah güzel bir süreç ile Çerkezköy’e güzel hizmetler vereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
DEMOKRASİNİN AYRILMAZ PARÇALARI
 
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yapmış olduğu ziyaretten ötürü CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’a ve ekibine teşekkürlerini sunarak “ Öncelikle bizleri ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Bütün siyasi partilere seçim sürecinde başarılar diliyorum. Siyasi partiler demokrasinin ayrılmaz parçası ve olmazsa olmazıdır. Umarım bu seçim süreci de huzurlu bir şekilde neticelenir ve Çerkezköy halkı için hayırlı olur. Bu süreçte sizlere başarılar diliyorum” mesajı verdi. 
 
KAYMAKAMLIK KATINI DA ZİYARET ETTİ
 
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaretinden sonra Kaymakamlık katında bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Dernekler Şefliğini de ziyaret eden Vahap Akay ve ekibi kurum personeline görevlerinde başarılar dileyerek Kaymakamlık katında bekleyen vatandaşlara da kendisini tanıtarak kısa sohbetler de bulundu.