info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Akparti Muratlıda Danışma Toplantısı Gerçekleştirdi.

Akparti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut: Hizmeti Biz Yapıyoruz, Muratlı Belediyesi Sahipleniyor dedi

Muratlı Halk Eğitim Merkezinde, Ak Parti Muratlı ilçe danışma toplantısı düzenlendi. Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Tekirdağ milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, “ Arkadaşlar, iyi ki 10 Sene önce Türkiye’de Ak Parti iktidara geldi. Ülkemizde çok önemli bir dönüşüm yaşandı. Türkiye normalleşiyor. Türkiye’de halka ve sandığa, milli iradeye dayalı bir yönetim yaşıyoruz.

 
Demokrasilerde olmazsa olmaz milli iradedir. Halktır, sandıktır, halkın kendini yönetecek insanları seçmesidir. Türkiye’de çok şükür vesayet anlayışından uzak, milli iradenin hakim olduğu bir yönetim, on yıldan beri iş başındadır. Bu on yıldan beri siz halkımızı mahcup etmedik. Halkımızın talepleri, istekleri, ülkemizin ihtiyaçları konusunda çok önemli hizmetler yapıldı.
 
Muratlı’da, bir başka parti, muhalefet partisi olmasına bakmaksızın o kadar çok hizmet yapıldı ki, bunlar anlatmakla bitmez. Biz sadece burada halk var, Muratlı’da yaşayan insan var diye hizmet ettik. “Yaradanı severiz, yaradandan ötürü” anlayışıyla hizmet ettik. Seçimlerden önce parti, seçimlerden sonra Sayın Başbakanımızın dediği gibi hizmet için yarışa girdik. Dünyada ekonomi k kriz varken Türkiye sağlam ellerdedir.
 
Dünya krizdeyken Türkiye sağlam ellerde yönetiliyor. Dünyadaki kriz az da olsa ülkemizi etkiliyor. Bu yüzden ufak tefek zamlar oluyor ve olmak zorundadır. Paniğe kapılmayalım. Bu tamamen petrolün değeriyle alakalı bir ayarlama yapılma zorunluluğudur. Bunu muhalefet istismar edecektir. Kendine göre adlar altında dile getirecektir ama biz hiçbir şeyi gizlemiyoruz. Her şey açık-seçik ortadadır. Halka rağmen değil halkla bir yönetim sağlıyoruz.
 
 
Sağlık, hukuk, milli eğitim ve alt yapı alanında yaptıklarımızı biliyorsunuz ama Türkiye’de çok yeni bir dönem başladı. Artık evlatlarımız okullarımızdaki din, inanç hürriyetindeki kısıtlamalar kaldırıldı. Bir imam hatip lisesini kapatmak için bütün meslek liselerine 28 Şubatta kilit vurulmuş. 4+4+4 ile biz şimdi tüm okullar açılsın istediği yeri isteyen öğrenci babası ve annesiyle tercih etsin istiyoruz.. Fikirlere yasak koymak demokrasinin zıttıdır. Bu totaliter rejimlerde olur. Suriye bu yüzden bu duruma geldi. Çünkü inanca, yatırımcıya ve daha birçok şeye yasak koydu ve bu hale geldi. Türkiye bu yasakları kaldırdığı için Bugün Ortadoğu ve Dünyanın en saygın ülkesidir.
 
Ortadoğu ve Dünyada Sayın Başbakanın görüşü alınmadan adım atmıyorlar. Oysa eskiden Türkiye 70 Cente muhtaçtı. Şimdi Türkiye 146 milyar ihracat yapıyor. Muratlıda son 10 yıldır yaptığımız hizmetleri çıkarın, kupkuru bir Muratlı kalır. İçme suyu yoktu, Belediye Başkanı Sayın Nebi Tepe bize geldi, iller bankasından para alıp ilk yaptığımız iş Muratlı Halkının Su içmesini sağlamak oldu. Bunu Akparti yaptı, Başbakan R.Tayyip Erdoğan yaptı, Sayın Nebi Tepe sahiplendi.
 
Ergene için çalışma ve girişimde bulunduk ve OSB’LER KURULUYOR. Bu Ergeneyi 31 yıl önce kirlettiler. Temizlemek bize düştü. Bu iş parayla olur ve bu iş için Sayın Başbakan ve çevre bakanımız ile bu işe bir buçuk milyar TL. Ödenek ayrıldı.2011 yılı Mayıs ayının altısında Çerkezköy’de resmen düğmeye basıldı. Ak Parti bundan önceki75 yılda bozulan düzeni sağlamakla meşgul. Bizden önce her on yılda bir yapılan darbe artık kıyamete kadar yapılamaz. Bu ülkede darbeyi halk yapar, vatandaş yapar, sandıkla yapar. Sandıkla alır, sandıkla götürür. Bizim yaptığımız yatırımlara birileri sahip çıkıyor. Ama Muratlı halkı bunu yemiyor. ISLAH OSB’NİN ardında Recep Tayyip Erdoğan, Veysel Eroğlu, Özlem Yemişçi ve BEN varız. Ama yukarıdan birileri karar alıyor. Yönetim kurulu oluşturuyorlar. Parayı veren kararı veren, parayı veren Tayyip Erdoğan, yönetimden biri çıkıp “biz yaptı” derse buna gülerler. Muratlı Belediye başkanı “bunu belediye başkanlığımız yapıyor.”diyormuş. Buna halkımız güler. Hizmetleri yapınca sahip çıkan olur ama ben Muratlı halkının sağduyusuyla Muratlı2ya yaptığımız hizmetlerin farkında olduğunu biliyorum. Ve inanıyorum ki geçen defa az bir farkla kaybettik.
 
Şimdi büyükşehir oluyoruz. Çok güçlü bir kaynakla geliyoruz. CHP kafa karıştırıyor. Hem istiyor hem de karşı görünüyor. Artık belediyelerin yapamadığı hizmetleri büyükşehir olarak yapacağız ve 6 kat maddi katkı sağlanacak. Sayın Başbakanımız Tekirdağ’a çok önem veriyor. Ben önümüzdeki yerel seçimde büyükşehir ve ilçe belediyeleri alacağız.” Dedi. Ardından kürsüye çıkan Ak Parti Muratlı ilçe başkanı Ahmet Türkoğlu, “ Öncelikle kuruluşundan günümüze kadar, partimize hizmet yapmış tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Kurucu ilçe başkanımız Sayın Rafet Enis’e de Allahtan rahmet diliyorum. Bu dönemden önce ben,2004-2008 yılları arasında da hizmet yaptım. O dönemdeki Muratlı’yı iyi bilen biri olarak, hastanemiz yok, okul binalarımız yetersizdi.40 yıllık su hatlarımız vardı ve her gün kesiliyordu. Aynı şekilde sularımız da kesiliyordu.
 
Atatürk evinin adı var, kendisi yoktu. Doğalgazımız yoktu. Tekirdağ-Muratlı yolu çok kötü ve tek yönden ibaretti. Kapalı spor salonumuz yoktu. Kısaca Muratlı’mızda hiçbir şey yoktu. Ta ki Ak Parti hükümeti gelene kadar. O günden bu güne sayın vekilimiz Ziyaeddin Akbulut, o dönemki vekilimiz Necip Taylan ve şimdi Ak Parti il başkanı olan o dönemin vekili Sayın Ahmet Kambur ile el ele vererek bu hizmetleri geliştirdik. Özellikle organize sanayi hizmetiyle hem çevre hem ekonomik açıdan önemli olan bu projeyle bizleri mutlu ettiler. Bu eserleri Muratlı’ya kazandırdıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Kaynak : Murat Üretkin