info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Akparti Tekirdağda Temayül 9-10 Kasım da

Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop Açıkladı

Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, yaklaşan yerel seçimlerde Akpartide adayların nasıl belirleneceği konusunda açıklamalarda bulundu. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli seçimlerde Belediye başkanlıkları için Akpartide çalışmaların titizlikle yapıldığını kaydeden Şentop; Tekirdağ ve ilçelerinde 9-10 Kasım tarihlerinde temayül yoklaması yapılacak dedi. 
 
26-27 Ekim 2013 tarihinde mevcut 16 büyükşehirde temayül yoklaması yapacakları kaydeden Akparti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop Mevcut büyükşehirlerde 26-27 Ekim tarihlerinde teşkilat yoklaması yapacağız, gerek gördüğümüz yerlerde anket çalışması yapabiliriz, hepsine anket yapmamıza gerek yok, 16 büyükşehirden 10 tanesi zaten bizim, buralarda yapacağımız temayül yoklamaları neticesinde bunlar ile ilgili adaylarımızı Kasım ayının ortalarına doğru açıklayabiliriz dedi.
 
09-10 Kasımda Tekirdağda Temayül Yoklaması Yapılacak
 
Açıklamalarına devan eden Şentop; geriye kalan büyükşehir ve büyükşehir olmayan illerde ve bunların ilçelerinde 09-10 Kasım 2013 tarihinde temayül yoklaması yapacağız. dedi.
Kim Hangi İşi Yapmış Biliyoruz
 
Temayülden sonra adayların belirlenme esaslarını da anlatan Şentop; İllerden gelen bilgiler var, daha önceki seçimlerden kalan çok ciddi bir arşivimiz var, 12 Haziran 2011 seçimlerinde kim ne yaptı biliyoruz, çok ciddi arşivimiz var, bir kişi aday adayı başvurusu yaptığı zaman, kimmiş bu dediğimizde, sisteme giriyoruz hemen çıkıyor, teşkilatın hangi biriminde ne görev yapmış bütün bilgiler var, 8.700.000 üyemiz var ve bunların tüm kayıtları var. dedi.
 
Adaylar Nasıl Belirlenecek
Şentop; daha sonra o illerin Milletvekillerin, koordinatör milletvekillerinin bölge sorumlularının görüşlerini ve değerlendirmelerini alacağız bunların hepsini neticelendireceğiz Kasın sonuna doğru bir kısmını açıklayabiliriz tamamını Aralık ayı ortalarına doğru açıklayabiliriz dedi.
 
Önemli Olan Bu Süreci Az Hasarla Atlatmak
Belediye Başkan adayları bittikten sonra Belediye meclis üyeleri üzerinde çalışmalar yapacaklarını kaydeden Şentop; önceki seçimlere göre bu seçimde süreci 2 ay öne çekmiş oluyoruz, önemli olan bu süreci en az hasarla atlatmak teşkilatın tümünü muhafaza ederek bu süreçten çıkmak dedi.