info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Akşener Demokrasiyi Hatırlatmıştır

İyi Parti Tekirdağ Gençlik Kolları Başkanı Güneş, Akşener Demokrasiyi Hatırlatmıştır Dedi

İYİ PARTİ Genel başkanı Meral AKŞENER’İN, Afyon da düzenlenen Çalıştay sonrası partisini büyük kurultaya davet ederek, aday olmayacağı açıklamasının arkasından İYİ PARTİ de hareketli günler yaşanmaya başladı. Konu ile ilgili yazılı basın açıklaması yapan İYİ PARTİ TEKİRDAĞ İL GENÇLİK KOLLARI başkanı ERSEL GÜNEŞ “ GENEL BAŞKANIM, DEMOKRASİYİ HATIRLATMIŞTIR” dedi Güneş, açıklamasında “ Şahsına, değerlerine, vatan sevgisine,Ülke birliği ve Atatürk Milliyetçiliğine olan inancına, sonuna kadar inandığımız ve gururla arkasında yer aldığımız genel başkanımız sn. MERAL AKŞENER’in bu anlamlı davranışı umarım, Türk siyasetine örnek olmuştur.

Yapılan açıklamalardan da takip ettiğiniz gibi Genel başkan yardımcılarımızın, milletvekillerimizin,GİK üyelerimizin,il başkanlarımızın ve delegelerimizin ortak adayı yine genel başkanımız sn. Meral AKŞENER dir.”dedi. İyi parti Tekirdağ il gençlik kolları başkanı Ersel Güneş sözlerini , “Gençliğe, bilime, yitirmeye yüz tutmuş bir çok milli ve manevi değerlerimize, vatanımızın ,Milletimizin birlik ve beraberliğine verdiği önemin yanı sıra ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesine yönelik hazırladığı bir çok proje ile lider olarak sonuna kadar inandığımız liderimiz sayın Meral Akşener’in daima Tekirdağ İYİ GENÇLİK olarak yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz.”dedi .

Güneş, açıklamasının sonunda ise “Bugünün ayrıca 2 önemi var. Bu vesile ile Öncelikle, Ülkemizin kurucu sözleşmesi olan Lozan Barış antlaşmasının 95.yıldönümünü kutlarken, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ayrıca tüm zorluklara ve baskılara rağmen, gazetecilik görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan basın mensubu büyüklerimin ve arkadaşlarımın, 24 Temmuz Basında sansürün kaldırılmasının yıldönümünü kutluyor sansürsüzce mesleklerini yapabilecekleri nice başarılı yıllar diliyorum”dedi. 

Kaynak : Murat Ürtekin