info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Albayrak, Altınova Mahallesinde Çalışmaları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova Mahallesinde çalışmaları kontrol etti.

Malkara karayolundan Altınova mahallesine akan yağmur sularının önlenmesi için kanal açma çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Albayrak, Altınova’lıların bundan böyle bu sıkıntıyı yaşamayacağını, yağmur sularının kanala akacağını belirtti.
 
Başkan Albayrak, Fen İşleri dairesi Başkanlı ekiplerince Altınova Mahallesi, Çevre Yolu Sokakta yürütülen sıkıştırmalı beton asfalt çalışmasının son durumunu inceledi ve görevlilerden bilgi aldı. Çandarlızade Caddesi üzerindeki köprü ve menfez çalışmasını da inceleyen Başkan Albayrak, Altınova minibüs durağının bulunduğu mevkide başlayacak olan yol yapım ve bakım çalışmaları konusunda da vatandaşlara bilgi verdi.
 
Başkan Albayrak daha sonra Fen İşleri Dairesi Başkanlığı hizmet binasına gelerek Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün ile görüştü. Altınova Mahallesi ve Kentin çeşitli bölgelerinde sürdürülen çalışmalarla ilgili Gürcün'den bilgi alan Başkan Albayrak, Fen İşleri Dairesinde görevli personele de iyi çalışmalar diledi.