info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Albayrak, Tekirdağspor Adına Düzenlenen Fotoğraf Sergisi Açılışına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Namık Kemal Stadında Tekirdağspor adına düzenlenen fotoğraf sergisi açılışına katıldı.

Başkan Albayrak’ı Tekirdağspor kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu karşıladı.
 
Başkan Albayrak, yaptığı konuşmada “Tekirdağspor’umuzun eski futbolcularını, eski arkadaşlarımızı tekrar burada görmek çok güzel bir duygu. Başta Kulüp Başkanımız Mustafa Aydoğdu olmak üzere bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum. Tekirdağspor’a ve tüm spor branşlarına Büyükşehir Belediyesi olarak desteklerimizi sürdürüyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şunu söylüyorum, Tekirdağspor’un 2 veya 1. Lige çıkması durumunda 25 bin kişilik stadını biz yapacağız. Tekirdağspor’umuzun iyi noktalara gelmesi için sadece bizlerin çalışması yetmez. Tüm vatandaşlarımız, esnaflarımız, kurumlarımızın da elini taşın altına koyması gerekir. Başarı kenetlenerek daha kolay bir şekilde gelir. Geçtiğimiz yıl grubunda şampiyon olarak Tekirdağ halkına büyük sevinçler yaşatan Tekirdağspor’a 3. Lig de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu da, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a spora olan katkıları ve Tekirdağspor’a verdiği destek için teşekkür etti.
 
Başkan Albayrak, daha sonra Tekirdağspor’lu eski futbolcularla birlikte Tekirdağspor fotoğraf sergisi açılış kurdelesini kesti ve sergilenen tüm fotoğrafları tek tek inceledi.