info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Alkollü Sürücü Aracıyla Göle Uçtu

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince, Kazak Gölü’ne uçtu. Sürücü Görkem A. ve yanındaki arkadaşı Sevda Y. vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kazak Gölü mesire alanında 39 SH 872 plakalı aracıyla gezen Görkem A., direksiyon hakimiyetini kaybederek yanındaki arkadaşı Sevda Y. ile birlikte göle uçtu. Olayı gören Kapaklı Belediyesi Kazak Gölü Mesire alanı bekçisi Şenol Butum, durumu Kapaklı İlçe Emniyeti'ne bildirdi. Olaya müdahale eden vatandaşlar ambulans gelene kadar çifti boğulmaktan güçlükle kurtardı.
 
Göle uçan otomobili gölden çıkarmak için olay yerine kurtarıcı çağrılırken, araç, kurtarıcının, çevredeki vatandaşların ve araç sürücüsü Görkem A.'nın uzun uğraşları sonucu 1 buçuk saatte güçlükle çıkarıldı. 
 
Olay yerinde bulunan vatandaşlar göl kenarındaki korkulukların bu tür kazaları önlemekte yetersiz olduğunu ve korkulukların daha sağlam ve demirden yapılması gerektiğini söyledi.
 
Emniyet ekipleri sürücünün alkollü olduğunu ve ehliyeti bulunmadığının tespit etmesi üzerine aracı trafikten men ederken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.