info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Alperenler önce astı, sonra yaktı

Tekirdağ Alperen Ocakları İl Başkanlığı nın düzenlediği terör protestosunda dar ağıcına asılan teröristbaşı Abdullah Öcalan ın kuklası daha sonra ateşe verildi.

Tekirdağ Alperen Ocakları İl Başkanlığı, 34 teröristin Türkiye ye geri dönmesini ve miting gibi karşılama törenlerine yönelik protesto eylemi düzenledi. Tekirdağ Valiliği karşındaki tuğlalı parkta düzenlenen protestoya yaklaşık 250 kişi katıldı.

Alperen Ocakları tarafından protesto öncesinde vatandaşlara Türk bayrakları dağıtıldı. Tekirdağ Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yörük, Türkiye ye girdikten sonra serbest bırakılan teröristlerin DTP ye ait bir otobüsle adeta zafer turuna çıktığını ifade ederek, "Devletin polisinin ve askerinin gözü önünde paçavra PKK bayraklarını açıp zafer işareti yapan terörist grup, binlerce şehidimizin verildiği topraklarda binlerce PKK sempatizanı tarafından karşılandı. Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca böyle bir rezalet görmedi. Hiçbir dönemde eli kanlı teröristler çiçekler, davullar, zılgıtlarla karşılanıp, savcılar tarafından bir günde serbest bırakılmadı" dedi.

Protestoya katılan şehit aileleri ise gözyaşlarını tutamadı. Eylem boyunca ağlayan şehit yakınları, attıkları sloganlarla terörü lanetledi. Diyarbakır ın Kulp İlçesi nde oğlunu 1994 yılında şehit verdiğini anlatan Nazife Uraslı, şimdiye kadar hiç meydanlara çıkmadığını ifade ederek, "Ben oğlumu 15 yıl önce kaybettim. Şimdiye kadar meydanlara hiç çıkmadım.

Kader, demiştim, vatan sağ olsun demiştim. Şimdi Kürt açılımından dolayı, hangi vatan sağ olsun diyorum. Boşa gitti çocuklarımız, zorla yetiştirdiğim çocuğun boşa gitti boşa" dedi. 1993 yılında Diyarbakır da oğlunu şehit veren Zahide Kartal ise, "Kahrolsunlar, bizim evlatlarımız boşa gitti. Ne uğruna gitti bizim evlatlarımız? PKK lıları otobüs üzerinde gördüğümde çok üzüldüm, kırıldım. Ben her gece haberleri izlerken ağlıyorum. Nasıl karşılamak o öyle, nasıl ?" diyerek isyan etti. Konuşmaların ardından dar ağacına asılan Abdullah Öcalan kuklası sloganlar eşliğinde ateşe verildi. Slogan atan yaklaşık 250 kişi PKK lıların Türkiye ye girişlerini protesto etti.