info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Altınovaspor Şampiyonluk Kupasını Dalgıç’ın Elinden Aldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç, Namık Kemal Stadyumunda oynanan 1. Amatör Kümedeki Altınovaspor – Karadenizspor maçını izledi.

CHP İl Başkanı Recep Palabıyık’ın yanısıra, CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, ASKF Başkanı Mehmet Kaya, Tekirdağspor Başkanı Orhan Çebi’nin yanısıra birçok sporseverin de ilgi gösterdiği maç 0-0 berabere sonuçlandı. 
 
Bu skorla Altınovaspor Şampiyonluğunu ilan ederken  Karadenizspor da 2. olarak Altınovaspor ile beraber  gelecek yıl Süper Amatör Ligde mücadele etme hakkı ettiler. Altınovaspor şampiyonluk kupasını Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç’ın elinden alırken Karadenizspor’un 2.lik kupasını da CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat takdim etti.  Başkan Dalgıç Altınovaspor Başkanı Kemal Albakır ve Karadenizspor Başkanı Sezai Akyüz’ü başarılarından dolayı kutladı. Altınovaspor Başkanı Kemal Albakır da kendilerine destek veren başta Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç olmak üzere işadamı Hüseyin Kılıç ve diğer katkıda bulunan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.
 
Altınovaspor ve Karadenizspor’lu taraftarlar maç boyunca Dalgıç’a sevgi gösterisinde bulundular.