info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Altınyıldız dan Geleneksel Sünnet Şöleni

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nden faaliyet gösteren Altınyıldız Mensucat, çalışanlarının çocuklarına yönelik 1982 yılından beri gerçekleştirdiği sünnet şöleninin 14’ncüsünde 78 çocuğu sünnet ettirdi.

FABRİKANIN AÇIK ALANINDA DÜZENLENDİ
 
Altınyıldız Mensucat Fabrikası içerisindeki açık alanda cumartesi günü saat 10.00-14.00 saatleri arasında düzenlenen sünnet şölenine sünnet olan çocuklar ile ailelerinin yanı sıra Altınyıldız Yönetim Kurulu Üyesi Lerzan Boyner, Altınyıldız Genel Müdürü Zeki Çaputlu, Altınyıldız Sosyal Hizmetler Yöneticisi Zihni Uç, Altınyıldız İşletme Müdürleri ile davetliler katıldı. 
 
78 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ
 
Altınyıldız Mensucat’ın 1982 yılından beri çalışanlarının çocuklarına yönelik sünnet şöleni düzenlediğini ifade eden Altınyıldız Sosyal Hizmetler Yöneticisi Zihni Uç,”İlk sünnet şöleni 1982 yılında gerçekleştirildi. Sonraki yıllarda her iki yılda bir, zaman zaman da 3 yılda bir sünnet şöleni gerçekleştirildi. Son sünnet şölenimizi ise 2009 yılında gerçekleştirmiştik. Bu yıl gerçekleşen sünnet şöleni kapsamında 78 çocuk sünnet ettirildi. Çocuklarımızın 68’ini Çerkezköy’de, 10’ununu ise İstanbul’daki hastanelerde sünnet ettirdik. Sünnet işlemlerinin ardından tüm çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini ailelerinin istekleri yönünde temin ettik” dedi.
 
ANLAŞMAYA VARILMASI HERKES ADINA SEVİNDİRİCİ BİR OLAYDIR
 
Sünnet şöleninde bir konuşma gerçekleştiren Altınyıldız Genel Müdürü Zeki Çaputlu, gerçekleştirilen sünnet şöleninde bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Heyecan verici bir günde sizlerle bir arada bulunmaktan son derece mutluyuz. Cuma akşamı şirketimizin çalışanlarına yönelik mutlu bir anlaşma oldu, hayırlı olsun. Toplu iş sözleşmesinde gerekli anlaşma çalışarak işçilerimizin mağduriyetinin giderilmesi adına sevindirici bir olay. Herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 
 
BUGÜNE KADAR 1400 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİK
 
Boyner Grubu olarak en büyük temalarının insan varlığı olduğunu sözlerine ekleyen Çaputlu, “Çalışanlarımıza yönelik sosyal etkinlikler çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerden biri de sünnet şölenidir. Şimdiye kadar 1400 çocuğumuzu sünnet ettirdik, bugün de sünnet ettiğimiz 78 çocuğumuzun mutluluğuna aileleriyle birlikte tanıklık ediyoruz. Bu sevinci bundan sonra da birlikte yaşamayı temenni ediyorum” açıklamasında bulundu. 
 
ÖZEL HAZIRLANAN HEDİYELER VERİLDİ
 
Altınyıldız Genel Müdürü Zeki Çaputlu konuşmasını tamamlamasının ardından Altınyıldız Yönetim Kurulu Üyesi Lerzan Boyner ile birlikte sünnet olan çocukların ailelerini yanına giderek, toplu fotoğraf çektirdiler. Sünnet şöleni kapsamında aileler yerel sanatçı Gökhan Meneşe’nin canlı şarkıları eşliğinde eğlenirken, çocuklar ise palyaço gösteriyle eğlenceli vakit geçirdiler. Mangal şeklinde düzenlenen öğle yemeği sonrasında sünnet şöleni sona erdi. Sünnet şöleninde ayrıca sünnet olan çocuklara Altınyıldız Mensucat tarafından özel olarak hazırlatılan hediyeler takdim edildi. Öğle yemeğinin ardından program sona erdi.