info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Amatör Spor Haftası Voleybol Müsabakaları Sona Erdi

Tekirdağ’ın Malkara İlçesinde “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kız ve Erkek kategorilerinde yapılan voleybol karşılaşmaları sonucunda dereceye giren okulların kupaları yapılan ödül töreni ile verildi.

Malkara Anadolu Lisesi Spor Salonunda İmam Hatip Lisesi ile Hüsniye Hanım Meslek ve Endüstri Meslek Lisesi arasında oynanan Voleybol maçı sonrasında yapılan ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Hüseyin Aktaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.
 
Ödül töreninin de ilk olarak açılış konuşmasını yapmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış kürsüye davet edildi. Kürsüde söz alan İlçe Spor Müdürü Remzi Barış, Bakanlığımızca genlerimizi ve vatandaşlarımızı spora yönlendirmek ve teşvik etmek amacıyla ilki bu yıl olmak üzere 30 Eylül- 6 Ekim tarihleri arasında “Amatör Spor Haftası” olarak kutlanması kararlaştırılmıştır. İlçemiz Kutlama programı dahilinde gençler arası voleybol ve küçükler kategorisinde Satranç turnuvaları düzenlenmiştir. Voleybol turnuvası bu gün oynanan müsabakalar ile sona ermiştir. Satranç turnuvası ise 5 Ekim Cumartesi günü Kültür Sarayında yapılacaktır. Turnuvaya katılan takımların sporcularına, öğretmenlerine ve seyirci olarak takımlarını destekleyen gençlerimize teşekkür eder, derslerinde başarılar dilerim. Ayrıca bu turnuvanın düzenlenmesinde bizlere destek olan Süt Üreticiler Birliği Başkanı Osman Turgutlugil ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
 
Yapılan konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Ödül töreninde ilk olarak Kızlar Kategorisinde birinci olan Kız Meslek Lisesi Okuluna kupasını ve Madalyalarını Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez verdi. Kızlar kategorisinde ikinci olan Anadolu Lisesi sporcularının ve üçüncü olan Gazi Ömer Bey Lisesi sporcularının kupalarının verilmesinin ardından Erkekler voleybol turnuvasında dereceye giren okulların kupa ve madalya verilmesine geçildi.
 
Erkekler Voleybol müsabakaları ödül töreninde ilk olarak birinci olan Hüsniye Hanım Meslek ve Endüstri Meslek Lisesi sporcuları kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Remzi Barışın elinden aldılar. İkinci olan Gazi Ömer Bey Lisesi sporcuları ve üçüncü olan İmam Hatip Lisesi Okulu sporcularının kupalarının ve madalyalarının verilmesi üzerine tören son buldu.