info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Anne-Oğul Cinayeti 8 Yıldır Çözülemedi

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde 8 yıl önce evlerinde başlarına sopayla vurularak öldürülen 74 yaşındaki Hanife Başaran ile işitme engelli oğlu 46 yaşındaki Ahmet Başaran cinayeti tüm çabalara rağmen çözülemedi.

 

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde 8 yıl önce evlerinde başlarına sopayla vurularak öldürülen 74 yaşındaki Hanife Başaran ile işitme engelli oğlu 46 yaşındaki Ahmet Başaran cinayeti tüm çabalara rağmen çözülemedi. Polis bugüne kadar 300 kişinin ifadesini alırken, katil ya da katillerin izini bulamadı.
 
Çorlu'nun Reşadiye Mahallesi Yenievler 1'nci Sokak üzerindeki İpekoğlu Apartmanı'nın birinci katında oturan Hanife Başaran ile işitme engelli oğlu Ahmet Başaran 2005 yılının Mayıs ayında başlarına sopayla vurularak öldürüldü. Cesetleri komşuları tarafından bulunan anne ve oğlunun öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatan Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi, 300 kişinin ifadesine başvurdu. Ancak olay yerinden alınan delillerle şüpheli ve şüphelilerin izlerine rastlanılamadı.
 
ÖZEL EKİP DE BULAMADI
 
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, faili meçhul cinayeti çözmek için özel bir ekip kurdu. Özel ekip, olayla bağlantısı olabilecek, anne ve oğlunun yakınlarından başlayarak tüm ifadeleri yeniden değerlendirdi. Ancak buradan da bir sonuç çıkmadı. Ölen Hanife Başaran ve oğlu Ahmet Başaran'ın yakınları ise olayın biran önce aydınlatılmasını istediklerini söyledi.