info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Arıcı Güven Tazeledi

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 4 dönemdir Avcılar ve Atıcılar Derneği başkanlığı yapan Kadir Arıcı, güven tazeledi.

Arıcı başkanlığında faaliyetlerini sürdüren Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği, 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı dernek binasında gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından Divan Heyeti’nin oluşturulması ile devam eden toplantıda Divan Başkanlığı’na Enver Özel, divan üyeliklerine de Sami Canbaz ve Recep Küçük oy birliği ile seçildi. 
Saygı duruşunda bulunulması ile devam eden toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise mevcut Dernek Başkanı Kadir Arıcı tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu okundu. 5 Haziran 2011-8 Haziran 2014 döneminde hayatını kaybeden 6 dernek üyesi ve Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden işçisini rahmetle anan Kadir Arıcı, atış poligonu konusunda Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ile görüşmelerinin devam ettiğini dile getirdi. 
279 olan üye sayısının 3 dönemde 313'e yükseldiğini dile getiren Arıcı "Bir önceki genel kurulda 279 olan üye sayımız 3 yılda 313’e yükseldi. Avcılık belgelerini iptal ettiren 32 kişi de yönetim kurulu kararıyla üyelikten çıkarıldı. Derneğin toplam 10 bin 98.17 TL parası var" dedi. 
Toplantıda daha sonra Bülent Çavuş da denetim kurulu raporu ile ilgili üyeleri bilgilendirdi. Kesin hesaplarla ilgili bilgi veren Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, Derneğin 3 yıllık toplam gelirinin 77 bin 484.25 TL, toplam giderinin de 77 bin 484.25 TL olduğunu kaydetti. Yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve kesin hesaplar üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. 
Toplantı, 3 yıllık tahmini bütçenin görüşülmesi ile devam etti. 80 bin TL olarak öngörülen tahmini bütçe üyelerce de oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Kadir Arıcı’nın tek listesi ile gidilen seçimlerde yönetim kurulu asil üyeliklerine Kadir Arıcı, Selahattin İbo, Mustafa Serat, Ahmet Köroğlu ve Ergül Büyükikiz seçilirken, denetleme kurulu asil üyeliklerine de Bülent Çavuş, Murat Büyükbaş ve Birol Girgin seçildi.