info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Arzum Öğretmenevi satılıyor

İl Genel Meclisi Başkanı Münür Karaevli, alınan karar doğrultusunda Kumbağ Arzum Öğretmenevi nin satılacağını ifade etti.

Otelin yakında satışa çıkacağı belirtildi.

Tekirdağ İl Genel Meclisi Başkanı Münür Karaevli 3 şubat 3 Mart tarihleri arasındaki toplantıda denetim, kültürel ve sosyal hizmetler komisyonlarının hazırladığı raporların İl Genel Meclisine sunulduğunu ve bunun doğrultusunda Kumbağ da yer alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Arzum Otel dinlenme tesislerinin satılmasına karar verildiğini söyledi.

Ayrıca gündem içinde yer alan Tekirdağ sahilde yer alan öğretmen evinin satışı konusunda da bilgi veren Karaevli; "Öğretmen evinin alternatifinin olmadığını bu sebeple satışına onay vermediklerini" kaydetti.

Gelecekte yeni bir öğretmen evi yapılırsa o zaman bu yerin satılıp satılmaması konusunun gündeme gelebileceğini belirten Karaevli, Tekirdağ devlet hastanesi yanında bulunan 1845 m² arsanın satılarak, İl Genel meclisinin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılmasına karar verildiğini, Hayrabolu ilçesinde yer alan üç katlı bina içinde 12 tane bürosu bulunan taşınmazların da satılarak Tekirdağ İl Genel meclisine gelir elde edilmesine karar verildiğini belirtti. 4 maddelik gündem de yer alan maddelerin oy birliği ile kararlaştırıldığını belirten Karaevli, elde edilecek gelirleri, ihtiyaç duyulan ve aciliyeti olan yerlerde kullanacaklarını ve iyi şeyler yapmak istediklerini söyledi.