info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aş Evinde Her Akşam Bir Hayırsever den İftar

Çorlu da her akşam 400 kişi Çorlu Belediyesi aş evindeki iftarda buluşuyor.

Çorlu Belediyesi aş evinde yapılan iftar organizasyonunda her akşam 400 kişi bir araya gelerek oruç bozuyor. Çorlu Belediyesi tarafından Bülent Ecevit Bulvarı Cumhuriyet Parkı karşında yaptırılan aş evinde Ramazan ayı münasebetiyle ile iftar programı düzenleniyor.
Aş evi bahçesinde düzenlenen iftar yemeği; her akşam bir kuruluş ya da iş adamı tarafından veriliyor. İftar saati öncesinde aş evi bahçesinde toplanan vatandaşlar yetkililerin ikazı sonrasında sıraya girerek yemeklerini alıyorlar. Yemeklerini alan vatandaşlar aş evi bahçesine kurulan masalara oturarak okunan ezan ile birlikte oruç bozuyorlar. Çorlu Belediyesinin yaptığı hizmetten son derece memnun olduklarını kaydeden vatandaşlar; “Her akşam buraya geliyoruz, yemekler çok güzel, bu hizmeti sunan herkes den Allah razı olsun” dediler.
Çorlu Belediyesi aşevinde verilen iftar yemeği, geçtiğimiz gün ise Çorlu’lu hayırsever iş adamı Mehmet Diktaş tarafından karşılandı. 
İş adamı Mehmet Diktaş; “Ramazan vesilesi ile bir araya geldik, Allah tuttuğumuz oruçları, kıldığımız teravihleri inşallah kabul eyler, çok huzurluyuz, sayın belediye başkanımızın bu jestine teşekkür ediyoruz. Yaklaşmakta olan Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.
 
Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte aş evindeki iftar yemeklerine katılan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan yaptığı açıklamada; “Aş evimizde her gün 400 kişiye iftar ikramı yapıyoruz. Bunun yanında daha önce başlattığımız her gün 500 muhtaç ailenin evlerine yapılan yemek servisimiz devam ediyor, İftarını açmak için buraya gelen vatandaşlarımız gayet memnun, dualarını esirgemiyorlar, helal hoş olsun, afiyet olsun, Ramazan ayı birlik beraberlik ayı, sevgi ayı, dayanışma ayı. Ramazan ayında aş evimize çeşitli kuruluşlar ve iş adamlarımız bağışlar yapmaktadır. Onlara da teşekkür ediyoruz” dedi.