info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

ASKF Başkan Adayı Hilmi Kıldıran, Maçta da Seçimde de Fair Play Olsun

Tekirdağ`ın önemli simalarından biri olan,futbol ve Tekirdağ sevdalısı Hilmi Kıldıran,Tekirdağ adına ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) adaylığını açıklarken,önemli açıklamalarda bulundu.

Kıldıran; " Yıllardır gerek Tekirdağspor sevdalısı gerekse Çınarlıspor idarecisi olarak sporla iç içe oldum. Benim tek hedefim, hem gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak spora kazandırmak hem de Tekirdağ'ın adını spor ile tüm Türkiye'ye duyurmak oldu. Şimdi de tek amacım, Tekirdağ'ı ASKF'de temsil ederek şehrime katma değer kazandırmak ve amatör spor kulüplerini güçlendirmekten ibarettir. Fakat rahatsız olduğum bir konuyu da dile getirmek isterim; Spor,dostluk,barış ve kardeşliktir. Biz bu adaylık sürecine çıkarken, Tekirdağ'ın ilçelerinde de adaylar elbette ki çıkar. İşte bu adaylık sürecinin sahaya yansımaması lazım. Biz saha dışında adaylık yarışı yaparken, aday olduğumuz ilçenin takımları maç yaparken bu mücadelemiz sahaya yansımasın. Fair Play içinde bir yarışta olalım. Buradan tüm aday arkadaşlarıma sesleniyorum; Gelin adaylık süreci öncesi bir araya gelip el ele dostluk mesajı verelim. Hedefimiz ASKF. değil, Tekirdağ olsun " Dedi.

Hilmi Kıldıran, Spor kulübü başkanlığı, AK Parti İl Başkan Yardımcılığı ve ulusal bir yardım derneğinin Başkan yardımcılığını yaptı. Şimdi de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adaylığına aday. 

Kaynak : Murat Ürtekin