info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aspiratör Yangınından Evde Bulunan Anne ve Çocuklarını Komşularını Kurtardı

Aspiratör Yangınından Evde Bulunan Anne ve Çocuklarını Komşularını Kurtardı

Tekirdağ Hürriyet mahallesi burcu sitesi c blok da oturan Selami Yıldız a ait evde bu sabah 08:00 civarı yangın çıktı.

Komşuları Ferhat Ersöz den edinilen bilgiye göre; karşı dairemizden dumanların yükselmesi ile kapılarına gittim, içeridekilerin sesime cevap vermemesi ve kapıyı açmamaları üzerine camı kırarak kapıyı açarak eve girdim, evde bulunan dumandan etkilenmek üzere olan 1 bebek ve bir kız çocuğunu hemen dumanlar içerisinden alarak dışarı çıkardım. Bu arada Tekirdağ belediyesi itfaiye müdürlüğüne haber verdim.  Olay yerine gelen itfaiye ekipleri mutfak camından itfaiye merdiveni ile yangını söndürdüler.

Dumandan etkilenen anne ve çocuklarına olay yerine gelen 112 acil ekipleri müdahale ettiler. Hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Olay sonrası muratlı da görevli olduğu belirtilen baba Selami Yıldız’aq haber verilmesi üzerine olay yerine gelen baba eşine ve çocuklarına sarılarak hıçkırıklara boğuldu. Ailem sağ olsun zarar mala gelsin canımıza zarar gelmemesine şükrediyorum. Sitede bulunan tüm komşularıma ve görevli ekiplere teşekkür ediyorum dedi.

Bu arada olayın duyulması üzerine  Milli Eğitim müdürü Halis İşler ve Müdür Yardımcısı Sadi Esenkal olay yerine gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.