info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Av Sezonu Bitti

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 17 Ağustos 2013 tarihinde başlayan bıldırcın, üveyik ve domuz avı sezonunun sona erdiğini açıklayan Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, süresi dolan vizelerin yaptırılması için avcılara çağrıda bulundu.

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı ilçesi Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz yıl Ağustos ayında başlayan bıldırcın, üveyik ve domuz av sezonunun sona erdiğini açıkladı. Tavşan avının 6 Ocak’ta sona erdiğini ifade eden Kadir arıcı, “Çulluk ve domuz avı 16 Şubat’ta, ördek, kaz ve tüm av sezonu ise 2 Mart’ta sona erdi” dedi. 
 
Avcıların, her ne kadar istedikleri avları bulamasalar da güzel bir kış geçirdiklerini ifade eden Kadir Arıcı, “Tek tesellimiz ise av hayvanlarının bir sonraki sezon için çoğalmaları beklentisi oldu” diye konuştu. 
 
Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde avcı eğitim kursu açılacağını belirterek konuşmasını sürdüren Kapaklı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, “Avcılık yapmak isteyenlere bir fırsat doğdu. Yakın bir tarihte Çerkezköy Halk Eğitimi Müdürlüğü’nde avcı eğitim kursu açılacak. Bundan yararlanmak isteyen avcı adayları istenilen belgelerle birlikte Halk Eğitimi Merkezi’ne müracaat edebilirler” dedi. 
 
Arıcı, 2014 yılı vizelerini biran önce yaptırmaları konusunda da avcılara da çağrıda bulundu.