info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Avukatlar Günü kutlandı

05 Nisan Avukatlar Günü Malkara ilçesinde Tekirdağ Barosu Malkara Temsilciliği tarafından Atatürk Anıtı önünde bir tören düzenlendi.

Törene Belediye Başkanı Birol Kaya ve Avukatlar katıldı.

Avukatlar Günü dolayısıyla saat 11.00 de bir araya gelen Tekirdağ Barosu Malkara ilçe temsilciliği avukatları, Baro temsilcisi Avukat Kenan Dinç başkanlığında Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunu müteakiben topluca İstiklal Marşımız söylendi.

TOPLUMUN ÖNÜNDE HALLEDİLMESİ GEREKEN GEÇİM DERDİ VE İŞSİZLİK GİBİ BEKLENEN ÖNEMLİ SORUNLAR OLDUĞU HALDE BUNLARI BİR KENARA BIRAKAN MEVCUT SİYASAL İKTİDAR KANUNLARI VE ANAYASAYI ÖNÜNDE ENGEL OLARAK GÖRMEKTEDİR

Avukat Kenan Dinç yaptığı konuşmada; Mevcut siyasal iktidarın ?Yasama, yürütme ve yargının tarafsız ve birbirinden bağımsız çalışmasını engelleyerek vesayet altına alacak anayasa değişikliği çalışmaları, memleketini seven herkesi ülkemizin geleceği açısından endişe ve karamsarlığa düşürdüğüne vurgu yaptı.

Tüm meslektaşlarının Avukatlar Gününü kutladı ve başarılar diledi.

Kutlama programının Adliye binasındaki Avukatlar Odasında gerçekleştirilen bölümünde konuklara pilav, ayran ve baklava ikram edildi.