info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aydın Kardeşler Taburcu Edildi

Tekirdağ da yaşayan 9 ve 4 yaşındaki Umut-Davut Aydın kardeşlerin, tedavi gördükleri hastaneden taburcu edildikleri açıklandı. Çocukların tedavisinin evde devam edeceği bildirildi. Aile, çocuklarının olası bir şikayeti söz konusu olduğunda yeniden hastaneye başvurarak, kardeşlerin tedavisini yaptırabilecek.

Tekirdağ'da yaşayan 9 ve 4 yaşındaki Umut-Davut Aydın kardeşlerin, tedavi gördükleri hastaneden taburcu edildikleri açıklandı. Çocukların tedavisinin evde devam edeceği bildirildi. Aile, çocuklarının olası bir şikayeti söz konusu olduğunda yeniden hastaneye başvurarak, kardeşlerin tedavisini yaptırabilecek. 
Türkiye'nin, basında çıkan haberlerle durumlarından haberdar olduğu Umut ve Davut Aydın kardeşlerin taburcu edildiği bildirildi.
Tekirdağ Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; Epidermolizis Bülloza hastalığı nedeniyle İstanbul’da bir kamu hastanesinde tedavileri sürdürülmekte olan Aydın kardeşlere, hastanede uygulanabilecek tedavinin yapıldığı, ailenin hastaneden ayrılmak istemeleri üzerine, ilgili hastane tarafından tedavi ile aileye gerekli eğitim verilip ve herhangi bir sıkıntıda tekrar hastaneye başvurabilecekleri kendilerine iletilerek kara ambulansı vasıtasıyla hastaneden taburcu edildikleri bildirildi.
Aydın kardeşlerin tedavisinin evde devam edileceğinin belirtildiği açıklamada ayrıca Sağlık İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde ve Tekirdağ Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından her iki çocuğa da havalı yatak alınmasının planlandığı kaydedildi.