info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aynur Düzgünel Aday Adaylığını Açıkladı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde Çerkezköy Belediyesi nin AK Partili Belediye Meclis Üyesi Aynur Düzgünel, Çerkezköy Belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Türkiye’de toplam 2 bin 950 belediye olduğunu ve sadece 26 kadın belediye başkanı bulunduğunu belirten Düzgünel, ”Oransal olarak baktığımızda bin 8,8 gibi kadın belediye başkanı oranı karşımıza çıkıyor. Nüfusunun yüzde 50’si kadın olan bir ülkede kadınların bu denli düşük bir temsil gücüne sahip olması olumsuz bir durum.” Dedi.Basın toplantısı düzenleyen Düzgünel, aday adaylığını düşündüğü süre zarfında kendisinin aday adaylığının konuşulduğunu belirterek ”Kendim dışımda Kapaklı ve Saray ilçelerinde de kadın belediye başkanlarını görmek isterim. O makama yakışacaklarını düşünüyorum.” dedi. 
 
Amacının Çerkezköy’ü estetiksel anlamda güzelleştirmek olduğunu söyleyen Düzgünel, “Çerkezköy’e zerafet katmak, sosyal projeler üretmek, vatandaşların gezip dolaşabileceği, vakit geçirip eğlenebileceği yeşil alanlar oluşturmak istiyorum.” şeklinde konuştu.