info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Baba Dostu Cağ Kebap`tan Basın Bayramında Gazetecilere Jest

Tekirdağ-Süleymanpaşa ’da faaliyet gösteren “baba dostu cağ kebap” sahibi Mehmet Aybuğa, basın bayramında gazetecileri unutmadı.

İşyerinde basın mensuplarını ağırlayan ve ikramlarda bulunan Aybuğa, Erzurum yöresinin cağ kebabı ve kadayıf dolmasını Tekirdağ’da basın mensuplarıyla buluşturdu. Davetine icabet eden basın mensuplarının kendisini memnun ettiğini ifade eden Mehmet Aybuğa; “Basınımız, halkın haber alma hakkını sağlayan, doğru ve tarafsız olarak bilgilendirilmesi için 7/24 sahada mücadele eden önemli değerimizdir. Ben de bu güzide basın emekçilerini bir nebze olsun onurlandırabilmek için basın bayramında işyerimde ağırlamak ve %100 doğal Erzurum yöresinin lezzetiyle buluşturmak için sizleri davet ettim.

Davetime icabet edip geldiğiniz için çok teşekkür ederim” Dedi. Bu güzel organizasyona emeği geçen ve Mehmet Aybuğa ile Süleyman Paşa’daki basın mensuplarını bir araya getiren Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Abdullah Yalçın; “Bizleri basın bayramında unutmayan ve davet eden Sayın Mehmet Aybuğa ’ya şahsım ve dernek mensuplarım adına teşekkür ederim. Bizler basın mensupları olarak gerek halkın ihtiyaçlarını karşılamada gerek gastronomi olarak farklı lezzetleri Tekirdağ halkıyla buluşturmada gerekse ilimize istihdam ve işletme olarak katkıda bulunmada çaba gösteren tüm esnafın yanındayız” Dedi.

Davet programı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin