info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bakü’ye Giden Dalgıç Mehmet Erkmen Öldürüldü

Tekirdağ’lı olan gemi acentelerinde uzun yıllar çalışan 1.5 yıldır Azerbaycan/Bakü’de dalgıç olarak görev yapan Mehmet Erkmen çalışmış olduğu yerde beraber kaldığı kişi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

 

Tekirdağ’lı olan gemi acentelerinde uzun yıllar çalışan 1.5 yıldır Azerbaycan/Bakü’de dalgıç olarak görev yapan Mehmet Erkmen çalışmış olduğu yerde beraber kaldığı kişi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Bakü’de “KİA” şirketinde çalışan beraber kaldığı kişiyle şirketi hakkında çıkan tartışmadan sonra yatarlar, gece işten çıkarılma konusunda tartıştığı aynı yerde çalışan zanlı tarafından bıçaklanır. Ağır yaralanan Mehmet Erkmen hastaneye götürülürken hayatını kaybeder. Olayı yapan kişi polis tarafından nezaret altına alındığı bildirildi. Soruşturma geniş çaplı olarak sürdürülüyor.
Tekirdağ Ziraat Müdürlüğü sorumlu saymanı olarak çalışan merhum Selahattin Erkmen’in oğlu, İlki Kuyrukluyıldız, Namık Kemal Lisesi Müdür yardımcısı Ahmet Erkmen’in Nilgün Dikici’nin kardeşleri Mehmet Erkmen Azerbaycan Bakü’den uçakla getirilerek, Tekirdağ orta camide kılınan öğle namazına müteakip, ailesi, arkadaşlarının katıldığı namazdan sonra Hayrabolu eski mezarlığa defnedildi.
Mehmet Erkmen’e cenab-ı Allah’tan rahmet ailesine baş sağlığı diliyoruz.