info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bankadan hediye makam jeep i

Tekirdağ Valiliği İl Özel İdaresi işçi ve memurların maaşları için Vakıfbank ile promosyon anlaşması imzaladı.

Ayrıca İl Özel İdaresi mevduat hesapları içinde Halk Bankası ile anlaşan Tekirdağ Valiliği bankadan 4x4 son model jeep hediye olarak aldı.
Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, resmi bankalar ile yapılan görüşmelerin ardından 343 memur ve işçi maaşları için Vakıfbank ile promosyon anlaşması imzaladıklarını söyledi. Bundan sonra 3 yıl boyunca İl Özel İdaresine bağlı memur ve işçilerin maaşlarını Vakıfbankasından çekeceklerini ifade eden Yel, "İl Özel İdaresi ne bağlı 343 işçi ve memur için Vakıfbankası ile 321 bin liralık bir anlaşma yaptık. Anlaşmada promosyon olarak her personele peşin olarak yüzde 80,50 oranında 760 lira ödeme yapıldı. Geriye kalan 61 bin 500 lira ile ise İl Özel İdaresi protokol hizmetlerinde kullanılmak üzere Caravella minibüs satın alındı" dedi.
Öte yandan, İl Özel İdaresi mevduat hesapları için resmi bankalardan teklif aldıklarını ifade eden Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, en yüksek faiz oranı veren Halk Bankası ile mevduat hesapları için anlaşma yaptıklarını söyledi. Bankanın Toyota Land Cruiser V8 marka, piyasa değeri yaklaşık 113 bin euro (210 bin lira) olan 4x4 jeep hediye ettiğini kaydeden Vali Doğan, "Tekirdağ Valiliği İl Özel İdaresi nin mevduat hesapları için her yıl resmi 3 bankadan teklif alınır.

Hangisi faiz oranını yüksek verirse o banka ile anlaşma yaparız. Bunun karşılığında her yıl bazı ihtiyaçlarımızı da yasalar çerçevesinde görürüz. Geçtiğimiz yıllarda valiliğimizin kültür merkezinde bazı eksikleri tamamladık. Daha önce rektörlük planlarımızın yapılmasını bu yolla karşılamıştık. Bu sene arazi aracına ihtiyacımız vardı. Banka ile görüşerek 4x4 jeep hediye olarak Tekirdağ Valiliğine verildi. Yapılan işlemler tamamen yasaldır. Bu araç şahsımın değil Tekirdağ Valiliği makamında kullanılmak üzere alınmıştır. Bir çok konuda arazi aracına ihtiyacımız olmuştu. Sürekli olarak köy hizmetlerindan araç istemişti. Tekirdağ Valiliği nin ihtiyacı olduğu için jeep alma kararı verdik" diye konuştu.