info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başarı Kaçınılmaz

Muratlı Fatih Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Süleyman VURAL: İstikrarlı çalışma olduğunda başarı kaçınılmaz

Muratlı Fatih erkek öğrenci yurdu, her yıl geleneksel olarak düzenlediği kermesin 7.sini gerçekleştirdi.Daha önce mezbelelik olan Muratlı çarşı cami yanındaki  arsayı,kısa zamanda temizleyip adeta çay bahçesi konumuna getiren Fatih öğrenci yurdu yöneticileri,hem çarşı merkezindeki toz ve pislik içindeki alanı temizledi,hem de halkın çayını içip,yemeğini yiyip,alış-verişini yapacağı bir kermes alanı oluşturdu.
 
 
Kermes hakkında bir açıklama yapan yurt müdürü Süleyman Vural, “Bu kermesi 7 yedi yıldır aralıksız düzenlemekteyiz. Artık geleneksel hale geldi. Derneğimize gerek yönetimdeki, gerek gönüllü, fahri olarak hizmet eden arkadaşlarımız, esnaflarımız vasıtasıyla, onların da gayretleriyle bu şekilde devam ediyor. Derneğimizin bünyesinde bir öğrenci yurdumuz mevcuttur. Öğrenci yurdumuz yararına düzenliyoruz. Bir de devam eden bir inşaatımız var. İnşallah yeni bir yurt daha olacak, onların yararına bu kermesi düzenliyoruz.
 
 
Memleketimizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için, onlara her türlü imkanı sağlamak için bir katkı oluşturma çabasındayız. Hem halkımızla sosyal anlamda daha iyi ilişkilerde bulunmamızı sağlıyor. Kermesler bu samimi buluşmaya aracılık etmiş oluyor.
 
 
Yeni yurdumuzun kapasitesi 80 kişilik olup, şimdiki yurtla birlikte 160 kişilik kapasite sağlanacak. Yeni binamız, şimdiki binamıza nazaran sosyal alanda daha kapasiteli olacak. Burası da bize bir kısmet oldu, daha önceden harabe gibiydi. Sağ olsun işadamlarımızın sayesinde, burası bir harabe gibiyken, temizlenmiş oldu. Arkadaşlar temizlediler. Bundan sonra çarşı caminin yanı pırıl pırıl olacak. Şuna inanıyoruz ki, istikrarlı bir çalışma olduğunda, başarı kaçınılmaz.
Kaynak : Murat Ürtekin