info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başarılı Kursiyerlere Sertifika

Tekirdağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yaklaşık 2 ay önce Muratlı Caddesindeki Bilgievin’de başlatılan Bilgisayar Kullanımı, İnternet ve E Posta kursunu başarıyla tamamlayan 19 kursiyere törenle sertifikaları verildi.

 

 
Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar, Belediye Meclis Üyeleri Fehmi İşler, Müzeyyen Gürkan, Vedat Kaçar ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Nurcan Ildız’ın  da katıldığı törende konuşan Başkan Vekili Ali Kılıç  bundan sonra da alt ve üst kademe olmak üzere kursların devam edeceğini söyledi.
 
 
Belediye Başkan  Yardımcısı Nevim Kaçar da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda  değişik alanlarda da kurs açmaya devam edeceklerini belirtti.
 
 
Bilgisayar Öğretmeni  Merve Engin  yönetiminde açılan kurs 28 kişi ile başladı  ancak 19 kursiyer başarı göstererek  belge almaya hak kazandı.  Başarı gösteren 19 kursiyere sertifikaları yetkililer tarafından takdim edildi. 
 
Kursun kendileri için çok faydalı olduğunu belirten kursiyerler de Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’a teşekkürlerini ilettiler ve kursların devamını dilediler.