info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başbakan, Tekirdağ Seçim Mitingini Çorlu da Yapacak

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Haziran ayında yapılacak milletvekili seçimleri öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın Tekirdağ mitingini Çorlu da yapacağını söyledi.

Çelikbilek, Çorlu Emniyet Müdürlüğü'nde basın mensupları ile biraraya gelerek açıklamalarda bulundu. Emniyet olarak görevlerinin güvenlik olduğunu belirten Çelikbilek, ''Bizim hedefimiz, seçimleri güvenlik içinde geçirmektir. Kesin tarih belli olmamakla beraber kuvvetle muhtemel Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ mitingini Çorlu'da yapacak. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül de Tekirdağ ve Kırklareli'ni ziyareti edecek. Henüz program belli olmadığı için tam tarihlerini bilmiyoruz. Biz seçimin sadece güvenlik boyutuna bakıyoruz. Halk kimseden tedirgin olmadan gelsin oyunu kullansın istiyoruz. Seçimler ayrıca demokrasinin bayramıdır.'' dedi.

Çorlu'nun emniyet biriminde yeteri kadar personel olmadığına da değinen Çelikbilek, ''Çorlu'da 300 polisle görev yapıyoruz ve çok zorlanıyoruz. Aslında burada en az 700 personelle görev yapmamız gerekiyor, biz 500 kişiye bile razıyız.'' diye konuştu.

Çorlu'ya Çevik Kuvvet geleceğinin müjdesini de veren Çelikbilek, çok yakın bir zamanda Çorlu'ya 30 kişilik Çevik Kuvvet geleceğini, bununla birlikte bir de bomba imha uzmanı geleceğini ifade etti. Çelikbilek, Tekirdağ'da bulunan mobese kameralarının kaydettiği trafik kazası görüntülerinin de belirli aralıklarla basına verileceğini söyledi. Çorlu'daki mobeselerin çektiği kaza görüntüleri de bu kapsamda basına verilecek.

Kaynak : Zaman