info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Basın Mensuplarına Forma Sürprizi

Tekirdağ Amatör Lig temsilcilerinden Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, Kapaklıspor yöneticisi Nurten Pandir ve genç sporcular Kapaklı sahasında basın mensupları ile bir araya geldi.

Sosyal sorumluluk çerçevesi kapsamında birçok projenin faaliyete geçmesinde büyük emeği olan Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz ve Kapaklıspor yöneticisi Nurten Pandir, basın mensuplarına forma sürprizi yaptı. Kapaklı Sahası’nda Asbaşkan Seçkin Dilsiz, Antrenör Ercan Yılmaz ve sporcular ile birlikte basın mensuplarını konuk eden Kapaklıspor yöneticisi Nurten Pandir üzerinde basın mensuplarının isimlerinin ve memleketlerinin plaka numaralarının bulunduğu Kapaklıspor formalarını basın mensuplarına hediye etti. 
Programda konuşma gerçekleştiren Kapaklıspor Yöneticisi Nurten Pandir, "Toplumsal olaylar tarihsel olaylardır. Olaylar tarih süreci içerisinde süreklilik gösterir. Geleceğin istenilen biçimde örgütlenmesi bugünün iyice anlaşılmasına bağlıdır. Gazeteler de bugünün ve geçmişin anlaşılmasında önemli bir işlevi tarih boyunca sürdürmüş, günümüzde de bu görevini yerine getirmeye devam etmektedir. Kamuoyunun oluşmasında en önemli etkiye sahip araç basın ve yayındır. Basın ve yayın araçları olmadan olayların halka duyurulması zor olur. Halk olaylar hakkında yeteri kadar bilgilendirilmezse kamuoyu da oluşamaz. Bilinen o ki basının hayatımızdaki yeri ve önemi yadsınamaz. Spor Kulübü olarak bizler, basın ve yayının öneminin bilincinde olarak, yaptığımız her çalışmada, her projede değerli basın mensubu arkadaşlarımız ile birlikte hareket ettik, birlikte yer aldığımız bu yolda bizi bir an bile yalnız bırakmayıp her fırsatta kulübümüze gazetelerinde yer veren basın mensubu dostlarımıza tüm kamuoyunun önünde kulübümüz formaları takdim eder, sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi. 
Forma takdiminin ardından yöneticiler, sporcular ve basın mensupları hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Basın mensupları da Nurten Pandir’e örnek çalışması dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.