info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Basın mensuplarına ziyaret

Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter ve meclis üyesi Orhan Çebi gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

Basın mensupları ile fikir alış verişinde bulunan Yiğiter, gazetecilerden gelen önerileri değerlendireceklerini söyledi.

Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter ve meclis üyesi Orhan Çebi, gazetecilerle kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Tekirdağ Basın Mensupları Derneği Başkanı Naci Akyazı ve gazetecilerin katıldığı yemekte basın mensuplarının belediye ile ilgili görüş ve düşünceleri masaya yatırıldı. Yemek sayesinde basınla kaynaşıp tanışmak istediğini belirten başkan Yardımcısı Yiğiter, basınla diyalog içinde olmayı amaçladıklarını belirtti. Basının belediyeyi sürekli yönlendiren ve teşvik eden haberler üretmesini arzu ettiğini kaydeden Yiğiterer, "Basınla birlikte neler yapmamız gerektiğini sohbet havası içinde akşam yemeğinde masaya yatırmak istedik.

Basının önemini kavramış birisiyim. Basınla bir araya gelerek iyi iler yapacağımıza inanıyoruz. Çoğulcu bir demokrasinin gereği olarak Tekirdağ ı beraber yöneteceğiz. Başkanımız Adem Dalgıç da seçimlerden önce bu söylemi sık sık dile getirdi. Bu yüzden siz basın mensuplarına büyük görevler düşüyor. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Sizde haberlerinizle bizleri uyarırsanız bunda memnuniyet duyarım" dedi.

Basınla bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini ifade eden Yiğiter, diyalog içinde olmanın önemine değindi. Daha sonra basın mensupları ile Yiğiter Tekirdağ ın gelişmesi için neler yapılabileceğini konusunda fikir alışverişinde bulundu. AKP li Ahmet Aygün tarafından düzenlenen yemeklerde içki dağıtılmaması CHP li belediyenin ilk yemeğinde delindi. Yemeğe katılan konuklara isteklerine göre içki servisi yapıldı. Başkan Yardımcısı Yiğiter, içki yasağının kendi dönemlerinde uygulanmayacağını söyledi.