info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Basın mensuplarından Kemelek e ziyaret

Tekirdağ Basın Mensupları Derneği, son valiler kararnamesi ile Osmaniye den Tekirdağ a atanan Vali Zübeyir Kemelek i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Tekirdağ Basın Mensupları Derneği Başkanı ve Trakya ile Avrupa Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Naci Akyazı dan yerel medya hakkında bilgi alan Tekirdağ Valisi Kemelek, yaklaşık 1 buçuk aydır Tekirdağ da olduğunu ve Tekirdağ ın kendisi açısından güzel bir yer olduğunu belirterek, burada olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Mahalli basını yakından takip ettiğini belirten Vali Kemelek, gazeteciliğin son derce zor bir meslek olduğunu, ancak halkın sağlıklı ve doğru bilgilendirilmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.
Eski görev yeri olan Osmaniye de 4 basın derneği olduğunu söyleyen Kemelek, oradaki gazete sayısının da fazla olmadığını belirtti. Dernek sayısının az olmasının birlik ve beraberliği, bunun yanında kaliteyi arttıracağını ifade eden Kemelek, basından tek beklentisinin işini en iyi şekilde ve yasaların kendine verdiği sınırlar ölçüsünde icra etmesi olduğunu vurguladı.
Kemelek, Tekirdağ da yerel basının belirli bir kalitede olduğunu da sözlerine ekledi. Ziyaret daha sonra Tekirdağ Basın Mensupları Derneği üyesi gazeteciler ile Vali Kemelek in hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.