info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak Basınla Birlikteydi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Murat Şefik Yazan’ın yanı sıra 19 daire başkanı ve danışmanlarla birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Başkan Albayrak, basın toplantısına, tüm daire başkanları ile birlikte otobüs ile gidip geldi.

 
Yelken Kulüp’te düzenlenen kahvaltılı toplantıda ilk kez basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Albayrak, “Mazbatayı aldığımız günden bu yana 69 gün geçti. Bugün siz basın mensuplarımızla bir araya gelmek istedik. Göreve geldiğimizde sizlerden 100 gün süre istemiştik. 100 gün dolmadan kadromuzu oluşturduk. Genel Sekreterimiz ve Daire Başkanlarımız çalışmalarına başladılar. Basın bizim için çok önemli. Sizin yapıcı eleştirilerinize her zaman açığız. 15 günde bir basınımızla bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Eleştirileriniz ışığında biz de kendimizi geliştireceğiz ve hep birlikte Tekirdağ için çalışacağız” dedi.
 
 
Tüm ilçeler için projelerinin hazır olduğunu dile getiren Başkan Albayrak, “İlçelerimizin acil ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ettik ve projelerimiz hazır. Yeni Büyükşehir Belediye binamız herhangi bir aksaklık çıkmaması durumunda 2017 Temmuz ayında hizmete girecek. Devlette devamlılık esastır. Adlığımız borçlardan sızlanma hakkımız yok. Hepsini düzene koyduk ödeniyor. Şimdiye kadar Tekirdağ için hizmet veren tüm belediye başkanlarımızı teşekkür ediyorum. Yılbaşından sonra Tekirdağ’da hizmet atağını başlatacağız. Bunun müjdesini buradan tüm halkımıza vermek istiyorum” diye konuştu.
 
 
Tekirdağspor konusuna da değinen Başkan Albayrak, “Tekirdağspor artık merkezin değil 11 ilçenin tamamının takımıdır. 11 ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımızın kabullendiği, kalıcı çözümlerle sponsora ihtiyaç duyulmadan devamlılığı sağlanan bir Tekirdağsğor için çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Tekirdağ İstanbul’un arka bahçesi değil artık Tekirdağ Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı olacak. Kazanan Tekirdağ olacak, kazanan halkımız olacak” şeklinde konuştu.
Daha sonra soru cevap şeklinde geçen toplantıda gazetecilerin sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Albayrak, UKOME’nin (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) kısa zaman içinde devreye gireceğini, geniş bir sahil projesi için çalıştıklarını, otogarların tüm ilçelerde yenileneceğini ve her ilçede mevcut belediye ile birlikte büyükşehir belediyesi hizmet binası da olacağını, her zaman şeffaflık ilkesinden ayrılmayacaklarını da sözlerine ekledi.
Başkan Albayrak’ın kahvaltılı basın toplantısına merkez ve tüm ilçelerden 80’e yakın basın mensubu katıldı.