info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak, Çorlu 6. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivaline Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Uluslararası kültür ve Sanat Festivaline katıldı.

Kortej yürüyüşü ile başlayan ve 5 gün boyunca devam edecek olan festival birçok ülkeden gelen misafirleri ağırlıyor.
 
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, festival alanında yaptığı konuşmada terör olaylarını kınadı ve şehitlerimiz adına festivalde yapılacak olan konseri iptal ettiklerini bildirdi. Baysan daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Dr. Candan Yüceer ve Emre Köprülü’yü, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ı, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nu ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok’u terörü kınamak adına platforma davet etti.
 
Başkan Albayrak, festival ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çorlu Belediye Başkanımız Ünal Baysan’ı bu güzel organizasyon sebebiyle tebrik ediyorum. Bölge olarak uluslararası festival organizasyonlarını arttırmaya başladık. 2016 yılından itibaren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz Tekirdağ Kiraz Festivali kutlamaları tüm ilçelerimizde yapılacak. Çorlu hemşerilerim Kiraz Festivali’ni Çorlu’da kutlama imkânı bulacak” dedi.
 
Başkan Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve protokol üyeleri ile birlikte Festival alanında bulunan stantları gezdi ve stant açan sanatçıların yaptıkları ürünleri inceledi.