info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak, Haftasonu Mesaisine Devam Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesaisinde ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Albayrak, inceleme ve kontrol çalışmaları çerçevesinde Ergene ilçesinde çalışmaları denetledi.

Başkan Albayrak, beraberinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile Ergene ilçesine bağlı Ulaş mahallesinde yapımı devam eden Künt Deresi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Albayrak, Ergene ilçesi stadyum caddesinde tamamlanma şamasında olan asfalt çalışmalarını da kontrol etti.
 
Ergene’nin Bakırca ve Karamehmet mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Albayrak, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.
 
SARAY VE KAPAKLI İLÇESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
 
Tekirdağ Büyükşehir belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene’den sonra öncelikli olarak Saray ilçesine bağlı Büyükyoncalı mahallesi halkıyla bir araya geldi. Saray ilçe halkıyla da buluşan Başkan Albayrak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe genelinde yapacağı yatırım ve çalışmaları konusunda vatandaşlara bilgi verdi. Başkan Albayrak, Saray'da Çukuryurt mahallesini de ziyaret ederek mahalle sakinleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirirken, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan ötürü de mahalle halkına teşekkür etti.
 
Daha sonra Kapaklı ilçesine geçen Başkan Albayrak, burada da vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde yapmış olduğu çalışmaları vatandaşlara anlatan Başkan Albayrak’a Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da eşlik etti.
 
BÜLENT ECEVİT PARKINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
 
Kapaklı’da bulunan Çeşme deresinde incelemeler yapan Başkan Albayrak, Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan ilçede sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Kurtkapanı mevkiinde yapımı devam eden Bülent Ecevit Parkını inceleyen Başkan Albayrak, parkı Kapaklı ilçesine kazandıran Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı kutladı. Levent Caddesi Karaağaç yolu üzerinde yapılan asfaltlama çalışmasını yerinde takip eden Başkan Albayrak, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesinde, Belediye ekiplerinin sürdürdüğü yol yapım çalışmalarını inceledi.
 
ÇERKEZKÖY İLEÇESİNDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ilçesinde Büyükşehir Belediyesi kontrolünde yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Albayrak, ilçe merkezindeki dere köprüsü inşaatı ve yol yapım çalışmalarını yerinde kontrol etti.