info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak, Kılavuzlu ve Kayı Mahallelerine Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kılavuzlu ve Kayı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Başkan Albayrak, “Göreve geldiğimden bu yana fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyorum. Özellikle köylerimizi ziyaret etmeye çalışıyorum. Kılavuzlu Köyü de Kayı Köyü de diğer tüm köylerimiz gibi bizim için çok değerli. Hep söylediğim şeyleri burada da söylemek istiyorum. Kılavuzlu Köyü sakinleri olarak sizlere mahalle olmak istiyor musunuz diye sormadılar. Dolayısıyla artık Kılavuzlu sakinleri de Tekirdağ’ın en iyi mahallesinde ne varsa burada onun olmasını isteme hakkına sahipler. Bizden hizmet isteyin. Buraya sizi dinlemek, isteklerinizi dinlemek için geldik. Sadece bize güvenin. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kırsal kesime büyük önem veriyoruz. Köylerimizde büyük sorunlar var ama bunlar aşılamayacak sorunlar değil. Hepsine vakıfız ve gerekli çalışmaları yapacağımızdan kuşkunuz olmasın” dedi.
 
Kılavuzlu ve Kayı Köyü sakinleri de Başkan Albayrak ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarına sıkıntılarını ve beklentilerini iletme fırsatı buldular.