info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak’ın Erken Mesai Programı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabahın erken saatlerinde başladığı mesai programında Süleymanpaşa Direkleraltı esnafıyla buluştu.

Başkan Albayrak, esnafla küçük çaplı görüşme yaparken çalışmaları adına hayırlı işler diledi.
 
Daha sonra Hayrabolu ilçesine geçerek sokak, yol ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile birlikte ilçe müftüsü Vesysel Işıldar ile bir araya geldi. Burada sabah namazını kılan Başkan Albayrak, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile ilçenin çeşitli bölgelerinde incelemelerde bulundu ve projelerle ilgili bilgi aldı. Başkan Albayrak, Sürbani Türbesini ziyaretinin ardından Hayrabolu’lu vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi.
 
KATI ATIK BERTARAF TESİSİNİ İNCELEDİ
 
Başkan Albayrak, Hayrabolu incelemelerinin ardından Süleymanpaşa ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları sürdürülen Katı Atık Bertaraf Tesisinin inşaatının son durumu kontrol etti.
 
Başkan Albayrak, son olarak Süleymanpaşa ilçesine bağlı Yağcı mahallesini de ziyaret ederek mahalle muhtarı ile mahallenin sorunları hakkında görüşmede bulundu.