info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç, Fen İşleri Ve Su Kanalizasyon Müdürlüğü İle 2013 Yatırım Programını Değerlendirdi

Tekirdağ Belediyesi nin tüm çalışmalarını belirli bir plan ve program çerçevesinde diğer altyapı kuruluşları ile koordinasyon içerisinde sürdürdüğünü söyledi.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Fen İşleri ve su Kanalizasyon Müdürlüğü ile bir toplantı yaparak 2013 yatırım programını değerlendirdi.
Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Su ve Kanalizasyondan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler, Fen İşleri Müdürü Halit Ariş ve Su Kanalizasyon Müdürü Şeref İkbal ile sorumlu mühendislerin katıldığı toplantıda müdürlüklerin 2013 yatırım programları hakkında brifing alan Başkan Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi’nin tüm çalışmalarını belirli bir plan ve program çerçevesinde diğer altyapı kuruluşları ile koordinasyon içerisinde sürdürdüğünü söyledi.
Tekirdağ’ın tüm mahallelerinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Dalgıç, Tekirdağ’da altyapı ve üstyapıda tüm sıkıntıların aşılacağını, tüm Tekirdağ’ı bir bütün şeklinde ele alarak kaliteli hizmetle halkın buluşturulduğunu söyledi. Hava şartlarına göre mahallelerde altyapı ve yol çalışmalarının devam ettiğine dikkat çeken Başkan Dalgıç, şöyle devam etti;
“Tekirdağ Belediyesi şehrin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaptığımız plan ve program doğrultusunda herhangi bir aksama yaşanmadan altyapı ve üstyapıda ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Hükümet Caddesi, Müjgan Kaleli Caddesi, Çınarlızade İbrahim Paşa Caddesi, Çiftlikönü Caddesi gibi ana arterler başta olmak üzere Ertuğrul, Gündoğdu, Hürriyet, Altınova, Değirmenaltı mahallelerinde kış şartlarına rağmen Müdürlüklerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Önce altyapı sonra üstyapı prensibi ile altyapısı biten yerlerde hemen yol çalışmalarını da tamamlıyoruz” dedi.
Biyolojik Arıtma Tesisi çalışmalarında son aşamaya gelindiğini vurgulayan Başkan Dalgıç, “Hazırlanan kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi projelerinin iller bankasında onaylandı. Arıtma yeri ile ilgili ÇED çalışmalarında son toplantıyı bakanlıkta yaptık. 2013 yılının ilk yarısında yapılacak ihalelerin ardından işbaşı yapılarak biyolojik arıtma tesisinin kazandırılması konusunda halkımıza verdiğimiz sözü tutacağız” diye konuştu.
Hiçbir bahaneye sığınmadan Tekirdağ halkına hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Dalgıç, “Uzun yıllardır ihmal edilen, şehrimizin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri yapacağız. Bizim hizmetlerimiz çağdaş ve kalıcı çözümler üzerine kurulmuştur. Yaptığımız çalışmaların, hazırladığımız modern ve kalıcı projelerin meyvelerini almaya başladık. 2013 yılı bu anlamda tam bir yatırım ve atılım yılı olacak. Destekleri için tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı