info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç Rüstempaşa Öğrenci Yurdunun İftar Yemeğine Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler ile birlikte Rüstempaşa Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

 

Vali Zübeyir Kemelek başta olmak üzere, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, İl Genel Sekreteri MustafaYel ve diğer protokol üyelerinin ilgi gösterdiği geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Başkan Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak Tekkart projesi ile sosyal yardımları daha çağdaş bir konuma getirdiklerini belirterek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın Tekkart hesaplarına Ramazan Yardımı olarak 100 TL yatırdık.
 
Bayram öncesi de yine bir miktar yatırmayı hedefliyoruz. Şehrimizin altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışmaları sırasında halkımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz ancak 40 yıldan bu yana değiştirilmeyen su borularını değiştirmemiz gerekiyor, yetersiz kanalizasyon hatlarını yenilememiz gerekiyor, yeni yağmur suyu hatları yapıyoruz.
 
En kısa sürede altyapı çalışmalarını tamamlayarak üstyapı çalışmalarına geçeceğiz ve yollarımızı yenileyeceğiz” dedi. Başkan Dalgıç ayrıca iftar yemeğini veren Rüstempaşa Yurdu yetkililerine de teşekkür etti. İl Müftüsü Mahmut Gürlen de iftar yemeğinde bir dua yaptı.