info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç tan Hürriyet ve Çiftlikönü Mahallelerinde İnceleme

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Fen İşleri Müdürü Halit Ariş ve diğer teknik personelle beraber Hürriyet Mahallesi ve Çiftlikönü Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Fen İşleri Müdürü Halit Ariş ve diğer teknik personelle beraber Hürriyet Mahallesi ve Çiftlikönü Mahallelerinde incelemelerde bulundu.   Tekirdağ Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü tarafından  Aka Koleji yanında yapılan çalışmalar ile Çiftlikönü mahallesinde imara açılan yeni yollar ve Hürriyet Mahallesinde yapılan altyapı, yol çalışmalarını yerinde kontrol ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan  Dalgıç “Şehrin bir çok yerinde yeni imar yolları açımı, altyapı ve yol çalışmaları hızla devam ediyor. Bu çalışmaları çok kısa bir zamanda tamamlayarak  şehri güzel bir hale getireceğiz. Ayrıca  ekeceğimiz çeşitli ağaçlarla da güzel bir görünüm kazandıracağız” dedi.
 
Dalgıç ayrıca çalışmaları yapan müteahhit firma Kurduyol şirketinin Hürriyet Mahallesindeki şantiyesini de gezerek yollara kullanılan malzemeleri kontrol etti.