info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç Televizyon Ekranında Çalışmaları Anlattı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ’da yayın yapan Trakyatürk televizyonunda programa katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ’da yayın yapan Trakyatürk televizyonunda programa katılarak önemli açıklamalarda bulundu. 
Özkan Dikmen’in hazırlayıp sunduğu ‘Tek Şerit’ adlı programa konuk olan Başkan Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar, geleceğe yönelik projeler ve büyükşehir konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Geride kalan 4,5 yıllık süreçte altyapıda büyük atılım yaptıklarını belirten Başkan Dalgıç, “Altyapıda 40 yıldır değişmeyen su borularını değiştirdik, yeni kanalizasyon hatları yaptık, yeni yağmur suyu hatları yaptık. Biyolojik Arıtma için ihalemizi gerçekleştirdik. Tekirdağ’ın altyapı sorununu çözdük” dedi.
Önem verdikleri konuların başında çevre ve temizliğin geldiğini dile getiren Başkan Dalgıç, “Çevre müdürlüğümüzü kurarak çevre konusunda önemli çalışmalara imza attık. Ulaşım konusuna el attık. Ulaşım master planını hazırlayan nadir belediyelerden biriyiz. Belediyemizde kurumsallaşmayı sağladık. Bilişim teknolojisinin tüm olanaklarını halkımızın hizmetine sunduk. E-belediyeciliği hayata geçirdik. Akos sistemini hazırlayarak kentimizin hafızasını oluşturduk ve halkımızın hizmetine sunduk. Kültür, sanat, spor vb. her alanda var olduk. Çocuklarımız ve kadınlarımız başta olmak üzere 7’den 70’e toplumun her kesimine hitap eden etkinlikler düzenledik” diye konuştu.
Tekirdağ’ın gelecek vizyonuna da değinen Başkan Dalgıç, “Tekirdağ muhteşem bir coğrafyaya sahip Marmara’nın incisi konumundaki bir kentimiz. Biz Tekirdağ Belediyesi olarak son 4.5 yılda yaptığımız çalışmalarla büyükşehirin altyapısnı hazırladık. Tekirdağ artık büyükşehir oldu. Büyükşehir olarak Tekirdağ tarım, sanayi, turizm her alanda var olmalı. Bu potansiyel ve hammadde Tekirdağ’da var. Bizim büyükşehir olduktan sonraki en öncelikli hedefimiz temiz bir Tekirdağ oluşturmak. Bunun için de gerekli projelerimizi hazırladık. Biz Tekirdağ Belediyesi olarak insan odaklı belediyecilik anlayışımız, geleceğe yönelik çalışmalarımız, projeleri hayat geçirmedeki kararlığımız ve sosyal, kültürel her alanda var olan hizmet yelpazemizle Tekirdağ’da ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Dalgıç’ın konuk olduğu ‘Tek Şerit’ adlı program 10 Eylül 2013 Salı Günü Saat 20:00’de Trakyatürk Televizyonunda yayınlanacak.