info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç Türk Macar Dostluk Derneğinin kuruluş yıldönümüne katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç Türk Macar Dostluk Derneğinin kuruluş yıldönümüne katıldı

Rakoçzi  Müzesinde yapılan Tekirdağ Macar Dostluk Derneğinin 10. Kuruluş Yıldönümü Kokteyline Katılan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç derneğin 10. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Tekirdağ Türk Macar Dostlu Derneğinin 10. Kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen  kokteyle katıldı.

Rakoçzi Müzesinde yapılan ve Tekirdağ Vali yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Prof. DR. İhsan Soysal, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen, Macaristan Fahri Konsolosu Erdoğan Erken, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık,  Kültür Turizm Müdürü Mehmet Altaş , İl Genel Meclisi Üyesi  Münir Karaevli, Belediye Meclis Üyesi Orhan Çebi  ve birçok da yetkilinin katıldığı kokteylde konuşan  ve dernek  çalışmaları hakkında kısa bilgiler veren dernek başkanı Güneş Gürseler ’Derneğimizin 10. Yılına gelene kadar bize desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Adem Dalgıç olmak üzere herkese minnettarız. katılan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.

Derneğin kuruluşlarının 10. Yılını kutlayarak derneğin nice uzun yıllara ulaşmasını dileyen Tekirdağ Belediye Başkanı  Op. Dr. Adem Dalgıç da Türk Macar dostluğuna büyük önem verdiklerini, derneğe olan desteklerini  bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.