info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç Yerel Gündemde Çalışmaları Anlattı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Nurgül Ardalı’nın sunduğu Kanal 59 Televizyonunda canlı olarak yayınlanan ‘Yerel Gündem’ adlı programa katıldı.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Nurgül Ardalı’nın sunduğu  Kanal 59 Televizyonunda canlı olarak  yayınlanan ‘Yerel Gündem’ adlı programa katıldı.
 
Yaklaşık 45dakika süren programda Nurgül Ardalı’nın sorularını cevaplayarak  görevde oldukları 4,5 yılın değerlendirmesini de yapan Dalgıç çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.
 
Yaptıkları çalışmalarla Tekirdağ Halkına layık olmaya çalıştıklarını belirten Dalgıç” Partimiz aday gösterip,  halkımız  da teveccüh gösterirse tekrar çalışmaya devam edeceğiz. Devam eden ve planladığımız bundan sonra da yapmak istediğimiz projelerimiz var. Büyükşehir olunca gelirimiz daha da artacak ve halkımıza daha fazla hizmet götüreceğiz” dedi.
 
Sahildeki çay bahçeleri ve Caferlerle ilgili de açıklama yapan Başkan Dalgıç “ Sahil kesiminde estetik olmayan imara aykırı olan yerler istemiyoruz. Bunlara da yaza kadar düzenleme yaparak hizmete sokacağız” diye konuştu.