info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç’tan Gazetecilere Basın Odası Sözü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, gazetecilere tarihi belediye binasında basın oda yaptıracağı sözünü verdi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Av. Nevim Kaçar, Mehmet Özen, Haldun Güler ve Sinan Çetiz ile Belediye Meclis Üyeleri Ali Kılıç ve Levent Gündoğdu ve Tekirdağ İli çevresinde çalışan çok sayıda gazeteci katıldı.
 
Ticaret ve Sanayi Odası’nda kahvaltı öncesi basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Başkan Dalgıç, “Bu toplantıyı düzenlemekteki amacımız basın mensuplarımızın gününü kutlamak, bir araya gelerek sohbet edip fikir alışverişinde bulunmak. Geride bıraktığımız 5 yıllık dönem içerisinde halkımıza verdiğimiz sözlerin tamamına yakınını gerçekleştirdik. Onlarca projeyi hayata geçirdik. Tekirdağ’ın geleceği adına önemli çalışmalara imza attık. Ancak bunların hiçbirisine değinmeyeceğim. Çünkü bu toplantıyı düzenleme amacımız tamamiyle sizlerin gününü kutlamak, Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman destekçiniz olduğumuzu bilmenizdi. Tekrar gününüz kutlu olsun. Daha nice günlere başarıyla ve mutlulukla ulaşmak dileğiyle” dedi.
 
Başkan Dalgıç ayrıca, tarihi belediye binasında basın mensupları için bir oda oluşturduklarını dile getirerek, binanın şuan restorasyon aşamasında olduğunu, ileriki dönemde basın mensupları için mutlaka belediye içerisinde bir temsilcilik oluşturacaklarını da sözlerine ekledi.
 
Kahvaltılı basın toplantısında ayrıca Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı ve böyle bir toplantının düzenlenmesinden dolayı Başkan Dalgıç’a teşekkür etti.
 
Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Ak Yazı ise, "Basın, millet ve ülkemizin genel sesidir. Milletin aydınlanmasında ve bilinçlenmesinde, görev yapan kıymetli meslek mensubu arkadaşlarımın, Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun’’ şeklinde konuştu.