info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Emrah Tunca Sergi Açılışına Katıldı

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD) ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın (ZİÇEV) ortaklaşa düzenlediği “Bütün çocuklar güzeldir” adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

 

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD) ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın (ZİÇEV) ortaklaşa düzenlediği  “Bütün çocuklar güzeldir” adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.
 
AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Ramazan Baran ve Ar-Ge Başkanı İrfan Balcı, TEFOD ve ZİÇEV’in ortaklaşa düzenlediği, zihinsel yetersiz çocuklara dikkat çekmek amacıyla hayat bulan ‘Bütün Çocuklar Güzeldir’ fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.
 
Tekirdağ Fotoğraf Derneği Başkanı Ali Yekta Kurtuluş, Başkan Tunca’ya eşlik ederek sergide yer alan fotoğraflar hakkında bilgiler verdi.  Kurtuluş, serginin 3 aylık bir çalışmanın ürünü olduğunu anlatarak, zihinsel yetersiz çocukları en doğal halleriyle ölümsüzleştirecek fotoğraf karelerine yansıttıklarını söyledi. Kurtuluş, Tekirdağ’da ilk defa zihinsel yetersiz çocukları merkez alan serginin açılışına katılımın üst düzeyde olmasının 3 aylık çalışmalarının yorgunluğunu unutturduğunu aktardı.
 
AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ise, zihinsel yetersiz çocukların yaşamlarını fotoğraf kareleriyle insanlara ulaştıran TEFOD üyelerini projelerinden dolayı tebrik etti. Serginin, zihinsel yetersiz çocuklara farkındalık yaratması açısından dikkate değer bir çalışma olduğunu aktaran Tunca, “Sivil Toplum Kuruluşlarımızın sosyal yaşamın bir parçası olan engelli ve zihinsel yetersiz vatandaşlarımıza yönelik projelerle topluma bilinç aşılaması takdir edilmesi gereken bir sosyal faaliyettir. Çalışmalarından dolayı her iki kurumumuzu da tebrik ediyorum” dedi.