info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Eşkinat TEO Restaurant’ın Açılışına Katıldı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat, 19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası tarafından kurulan TEO Restaurant’ın açılışına katıldı.

19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası’nın teras katında gerçekleştirilen açılışa Başkan Eşkinat’ın yanı sıra Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Tekirdağ Eczacı Odası Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Berkay Çakır ve Telat Akköse, Süleymanpaşa Belediyesi Meclis Üyeleri, oda üyesi eczacılar ve davetliler katıldı.
 
Kurdele kesimi öncesi hayırlı olsun dilekleri ile birlikte bir konuşma yapan Başkan Eşkinat; “19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası, Türk Eczacı Birliği içinde parmakla gösterilen özel odalardan biridir. Türk Eczacıları Birliği’de Türkiye’de parmakla gösterilen bir meslek örgütüdür. Ekonomik olarak güçlü, sosyal dayanışması son derece kuvvetli, sorunları kendi arasında çözen dışarıya bütün olduğunu gösteren bir örgüttür. Burası da onun örnek bir odasıdır. Bugün bu açılan mekanda son noktasıdır.Bugün burada yapılan açılış ile hem burayı hem de 19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası’nın önünü açıyoruz. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Eşkinat’ın ardından 19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da kısa bir konuşma yaparken hep birlikte kesilen kurdelenin ardından açılış kokteyl ile devam etti.