info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Mandalı Eğitim Kurumlarına Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilçedeki okulları dolaşarak okulların eksikliklerini ve ihtiyaçlarını yerinde incelemeye başladı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, beraberindeki Park ve Bahçeler Müdürü Necmi Ölke ile birlikte Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nu ziyaret etti. Burada Okul Müdürü Suat Yüksel tarafından karşılanan Başkan Mandalı, “Amacımız, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilçemiz sınırları içindeki okulları tek tek dolaşıp, okullarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmektir. Bu doğrultuda Kapaklı Belediyesi olarak elimizden geldiğince okullarımızın eksikliklerini gidermeye gayret edeceğiz” dedi.
 
OKULLARIMIZA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
 
Kapaklı Belediyesi olarak önceliklerinin her zaman ‘Eğitim’ konusu olduğuna vurgu yapan Başkan İrfan Mandalı, “Eğitim olmadan hiçbir şeyin olmayacağının bilincindeyiz. Her zaman bu düsturla çalıştık ve bundan sonra da bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de ilçemizde eğitim-öğretim veren okullarımıza destek olmayı sürdüreceğiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en nezih ve en modern ortamlarda eğitim-öğretim görmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Başka Mandalı daha sonra da Kapaklı Belediyesi Anaokulu’nu ziyaret etti.