info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Şen Muratlının Meraları Bizden Sorumludur

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesi Mera Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şen, "Meraları ölçtürerek tecavüzleri belirleyip, gereğini yapıyoruz" dedi. Başkan Şen, "Yaptırdığımız ölçümlerle meralarımıza sınır ihlali edenleri tespit ediyoruz. İlk olarak sözlü ikaz yapacağız. Ardından uymayanlar hakkında hukuki işlem yaptıracağız" diyerek meralara sahip çıktı.

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Mera Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şen, "Meraları ölçtürerek tecavüzleri belirleyip, gereğini yapıyoruz" dedi. Başkan Şen, "Yaptırdığımız ölçümlerle meralarımıza sınır ihlali edenleri tespit ediyoruz. İlk olarak sözlü ikaz yapacağız. Ardından uymayanlar hakkında hukuki işlem yaptıracağız" diyerek meralara sahip çıktı.
 
Yolu olmayan veya yolu bozuk olan meralara yol yaptıracaklarının altını çizen Şen, "Mera yollarını düzenleyebilmek için Muratlı Belediyesi'nden greyder istedik. Başkan Tepe, greyder veremeyeceğini beyan etti ve belediyede işinin olduğunu söyledi. Ayrıca onlardan izin almadan ölçüm yapamayacağımızı da söyledi. Ama Başkan Tepe unutuyor ki, biz de bu göreve seçimle geldik. Tüm meraları ve yollarını ölçtüreceğiz" diye konuştu.
Muratlı Belediyesi'nin hayvancılığa hiç bir destek vermediğini iddia eden Mera Komisyonu Başkanı Mustafa Şen; "Hayvancılara çözüm yerine ceza uyguluyorlar. İlçemizde hayvancılık yok olma tehlikesi geçiriyor. Biz Mera Komisyonu olarak hayvancılığa elimizden gelen desteği vereceğiz" diyerek sözlerine son verdi.