info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Vekili Ali Kılıç Süleymanpaşa Adaylığını Açıkladı

Kısa açıklama yazınız

Tekirdağ Belediye başkanlığı seçimleri sonrası belediye meclisine seçilen eğitimci Ali Kılıç bu gün Op. Dr. Adem Dalgıç’ında destek verdiği geniş katılımlı bir organizasyonda adaylığını kamuoyuna açıkladı.
 
Tekirdağ Nusratfakı köyü doğumlu çiftçi bir ailenin 4 çocuğundan biri olan, yıllarca öğretmenlik, idarecilik yaparak eğitim camiasına binlerce öğrenci yetiştiren bir evlat babası Ali Kılıç Tekirdağ’a hizmet için aday olduğunu söyledi.
 
Tekirdağ Belediyesin de göreve geldiği günden bu yana gençlik merkezinde ve belediye spor kulübünde yüzlerce öğrencinin spor yapması ve başarıları için çalışan Kılıç bu başarılarla yerel ve ulusal basının gündeminde yer aldı. Ali Kılıç Belediye sporun faaliyetler de bulunduğu branşlarda bölge temsilcilikleri ve federasyon kurullarında halen görev yapmaktadır.
 
Belediye başkan vekilliği görevinde de büyük tecrübeler kazanan belediye hizmetlerinin yürütülmesinde kendisi için halktan ve CHP örgütünden gelen destekle bu gün aday olduğunu aday adayı müracaatını resmen yaptı.
 
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Ben ailemin bana verdiği destek ve buraya benim adaylık açıklama için gelen siz değerli dostlarımın önünde Tekirdağ için, şahsi menfaat gözetmeksizin çalışacağıma söz veriyorum diyerek adaylığını açıkladı.
 
Adaylık açıklamasına Op.DR. Adem Dalgıç, Başkan yardımcısı Mehmet Özen, Kent konseyi Başk. Levent Gündoğdu, CHP milletvekili adayı Şerafettin Kurt, Gülferah Güral, Belediye meclisi üyeleri Vedat Kaçar, Hasan Önbey, İlhan İmrak, Hüseyin Uysal, Mehmet Sabri Yüce, Sami Durhan, Müzeyyen Gürkan, Ercan Kısa, CHP Büüykşehir aday adayı Şerafettin Terzi, Süleymanpaşa Belediye başkan aday adayı Ekrem Eşkinat, Büyükşehir Başkan adayı eski il başkanı Kadir Albayrak, eski il başkanı Aydın Kurban, eski CHP örgüt üyeleri, partililer ile gençlik merkezi çalışanları katıldı.