info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkandan Hayırlı Olsun Ziyareti

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile birlikte vekil sağlık müdürüyken asil Müdürlüğe terfi eden Dr.Mehtap Şen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr.Adem Dalgıç Kent  Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile birlikte vekil sağlık müdürüyken asil Müdürlüğe terfi eden Dr.Mehtap Şen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Başkan Dalgıç’ı Müdür yardımcıları Dr.İbrahim Ökten ve Halil Utkan’la birlikte karşılayan Sağlık Müdürü Şen ‘Belediyenin hummalı çalışmalarını ilgiyle izliyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum ‘dedi.

Başkan Dalgıç’tan yeni Sağlık Müdürlüğü yapılması için yer isteyen Şen ‘Ekibime güveniyorum. Çok sıkı çalışarak idealimizde olan yerlere geleceğiz’ diye konuştu.’ Tekirdağ’ın sağlık hizmetleri yönünden Türkiye çapında iyi yerlerde olduğunu belirten  Başkan Dalgıç  ‘Bu ekiple başarılı olacağınıza ve Tekirdağ’ı daha iyi seviyelere taşıyacağınıza   inanıyorum ‘dedi.

Kaynak: Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi