info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başsavcı Karakuş’tan Devrim’e Ziyaret

Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş Devrim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Alpaslan’ı makamında ziyaret ederek bilgiler aldı.

Başsavcı Ercan Karakuş Türkgücü Yılmaz Alpaslan Caddesi üzerinde bulunan Devrim tesislerine gelerek incelemelerde bulundu. Başsavcı Karakuş’u, Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Alpaslan karşıladı. Bir süre sohbet eden Karakuş ve Alpaslan daha sonra tesisleri gezdi.
 
ÜLKEYE DÖVİZ KAZANDIRIYORUZ
 
Başsavcı Ercan Karakuş’un yaptığı ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Alpaslan, birçok ülkeye ihracat yaptıklarını ve yapılan bu çalışmayla ülkeye döviz kazandırdıklarını söyledi. Alpaslan, “ Devrim A.ş. olarak burada gerek yerli, gerekse yabancı ülkelerin ambalaj etiketlerini yapmaktayız. Bunun yanında çok sayıda ülkeye ihracat yapmaktayız. Yaptığımız ihracat ile ülkemize döviz kazandırıp istihdam sağlamış oluyoruz” diye konuştu.
 
BAŞARILAR DİLİYORUM
 
Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş ise, “Devrim Gazetesini biliyorum ancak tesislerin bu kadar büyük olduğunu görünce çok mutlu oldum. Gerçekten de bu kadar büyük bir tesiste çalışanların sayısının çok olması ve yapılan üretim ve ihracat ülkemiz için büyüm bir kazançtır. Bunlardan dolayı sizleri kutluyorum başarılarınızın devamını diliyorum”diye konuştu.
 
TESİSLERİ GEZDİ
 
Devrim A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Alpaslan Başsavcı Ercan Karakuş’a tesisleri gezdirdi. Burada tesislerde üretilen ürünler yakından inceleyen Karakuş, bilgiler aldı.